Hvordan bruke en Blackberry Med Laptop for Internet Connect

Hvordan bruke en Blackberry Med Laptop for Internet Connect


Selv om bærbare PC-er sikkert praktisk, hvis du trenger å være online hele tiden, kan det være vanskelig å finne og bruke offentlig Wi-Fi hvis du alltid er på farten. Men hvis du har en Blackberry-smarttelefonen, kan du bruke den med den bærbare datamaskinen til å koble til Internett. Selv om du må være bevisst på noen avgifter forbundet med å bruke Blackberry til å koble til Internett, er det en fin måte å holde deg konstant koblet på farten.

Bruksanvisning

1 Ring telefonoperatøren. Selv om Blackberry har allerede modem funksjonalitet inkludert, vil dette må være "aktivert". Sørg for å spørre om eventuelle utvidede bruks kostnader du vil pådra seg som følge av aktivering av denne tjenesten.

2 Last ned modem / Blackberry programvare for enheten. Hver transportør har sin egen unike programvare for å bruke, og du vil enten nødt til å laste den ned fra operatørens hjemmeside (dette er det vanligste alternativet) eller gå til operatørens plassering og plukke opp en CD med programmet på den. Når du har installert programvaren, starte datamaskinen på nytt.

3 Åpne programvare du nettopp har installert og deretter koble Blackberry til datamaskinen med en mini-USB-kabelen. Ledelsen programvare skal gjenkjenne telefonen med en gang, og vil spørre om du vil koble til Internett. Klikk "OK" for å fortsette.

Hint

  • Fordi du bruker mobiltelefonen, vil hastigheten på Internett-tilkoblingen i stor grad avhenge av hvor sterk din telefon signalet er. Så, hvis du befinner deg i en "mobiltelefon dead zone" kan du ikke være i stand til å koble til Internett i det hele tatt før du flytter til et annet sted.