Hvordan bruke en Blackberry High Speed ​​Modem

Hvordan bruke en Blackberry High Speed ​​Modem


Hvis du eier en Blackberry, kan det brukes til mer enn bare å oppdatere Facebook-statusen din og sende tekstmeldinger - Blackberry kan brukes til å få tilgang til Internett også. Hvis du laster ned riktig programvare og tjore (koble) Blackberry til enten den stasjonære eller bærbare datamaskinen, kan du bruke den som modem for å surfe på Internett. Dette kan bli svært nyttig hvis du ikke ønsker å betale for en Internett-tilkobling eller Internett er midlertidig nede.

Bruksanvisning

1 Identifiser Black du nå eier og kontrollerer at den nåværende modellen støtter muligheten til å få tilgang til Internett ved å sjekke med tjenesteleverandøren. Eldre modeller kan ikke ha denne funksjonaliteten.

2 Last ned og installer Blackberry Desktop programvare ligger på http://tinyurl.com/22qgsu.

3 Åpne Blackberry Desktop programvare og tjore din Blackberry til datamaskinen via en USB-kabel. Et alternativ for å koble til Internett er tilgjengelig. Klikk på "Connect" og surfe på Internett via din Blackberry.

Hint

  • Sjekk med tjenesteleverandøren for å sørge for at du har en dataplan med din Blackberry. Hvis du ikke har en dataplan, kan du pådra deg ekstra kostnader ved tilkobling til Internett.