Hvordan bruke en Auto Body Hammer & Dolly

Hvordan bruke en Auto Body Hammer & Dolly


Automotive hammere og tamponger er spesialiserte verktøy i bil restaurering handel. Et bredt utvalg er tilgjengelig for å manipulere metall ved å fjerne bulker og forme kroppskonturer. Hammere og tamponger ta litt praksis å bruke riktig, men når de blir håndtert på riktig måte, kan praktisk talt alle metall arbeid på et kjøretøy kropp oppnås.

Bruksanvisning

1 Fjern den skadede panelet fra kjøretøyet, om nødvendig. Dette er nødvendig når baksiden av panelet ikke er tilgjengelig fra innsiden av kjøretøyet. Unntak kan omfatte deler av den bakre ende hvor de innvendige panelene er tilgjengelige fra stammen.

2 Påfør dolly er buet, flate siden mot den lave siden av bulken som blir hamret. Dette hindrer hammeren fra å produsere høye, klemt flekker i metallet.

3 Strike den høye siden av bulk med hammeren mens du holder dolly mot den lave siden av bulk. Du vil føle dolly sprette av panelet hvis du har truffet bulk riktig. Mengden av kraft som du har brukt når støtning av hammer avhenger av størrelsen på bulk. For tett kompakterte bulker, som for eksempel er laget med skarpe spisser, slår den høye siden av bulk fast. For store bulker, som er laget av en stor, flat gjenstand, streik bulk forsiktig for å gjenopprette bilens form.

Hint

  • For noen bulker, må du bruke en krympende hammer. Av denne grunn er det best å øve på et stykke metall før du forsøker å rette bulker i et kjøretøy overflate.