Hvordan bruke DVR med Comcast Cable

Å kunne se dine favorittprogrammer når du vil er en flott tid saver for mange mennesker. Hvis du er en Comcast kabel abonnent, er det enkelt å bestille en DVR (digital video recorder) med pakken din og være i kontroll over hva du ser på TV, og når. Med en DVR, kan du spille inn noen program eller en film når du ikke er hjemme å se på. Prosessen med å samle inn et show er veldig enkelt, slik at du aldri går glipp av en episode igjen.

Bruksanvisning

1 Bestill en DVR. Du kan legge til en DVR til din eksisterende pakke eller be om det når du bestiller en ny pakke. Prisene kan variere avhengig av planen eller posisjonen din. Når DVR tjenesten starter, kan du begynne innspillingen. DVR-menyen er raskt tilgjengelig ved å trykke på "My DVR" -knappen på fjernkontrollen. DVR-menyen vises. Herfra kan du se opptakene dine og spille dem, skape et manuelt opptak, eller ta opp fra oppføringer.

2 Spill ved hjelp av din guide. Når du er i DVR-menyen, velger du angi et opptak. Dette alternativet bringer deg til en ny meny der du kan velge hvordan du vil angi dine opptak. Velg "Manual" for å gå inn i den tiden, dag og kanal for opptak manuelt. Still et opptak fra TV-oppføringer ved hjelp av interne guide kabel-boksen gir. I denne menyen Cano du også finne programmer for å spille inn ved å skrive inn navnet på showet eller skuespiller. Den manuelle opptaksalternativ er også i denne menyen. Når du velger programmet fra noen av de ovennevnte alternativene, trykk "Enter" for å sette innspillingen.

3 Spill et show når den er i gang. Så, er du ser på et nytt show, men telefonen bare ringte, og du ikke har snakket med moren din i uker. Hva gjør du? Du kan gjøre begge deler ved ganske enkelt DVRing slutten av showet, slik at du ikke går glipp av et øyeblikk. Mens du ser på det programmet du ønsker å ta opp, trykker du på knappen med rød sirkel i midten på fjernkontrollen. Dette umiddelbart starter opptaket av programmet fra der du slapp til slutt.

4 Se opptakene dine. For å se på et program du nylig spilt inn, trykk på "My DVR" -knappen på fjernkontrollen. Velg "Watch programmer". Listen over programmer du har tatt opp vil være der. Bla for å velge programmet. Bruk pilene, og trykk deretter på avspillingsknappen. Når du starter programmet, kan du spole fremover, spole, pause eller stoppe programmet på din skjending. Du kan også stoppe det og plukke den opp igjen i et par dager. Du er herre over innspilte programmer.

5 Rense ut DVR. En DVR kan bare holde så mange programmer, og Comcast gir deg en prosentandel på toppen av programlisten for å fortelle deg hvor full DVR er. For å slette et program, velger du den og velg "Delete" -knappen i menyen ved å bla til X og trykke "Enter".

Hint

  • Sett opp en serie opptak automatisk ta opp nye viser i dine favorittserier.
  • Hvis DVR blir full, vil programmer slettes eller nye programmer vil ikke ta opp, så rent ut regelmessig.