Hvordan bruke din T-Mobile V195 telefonen som modem

Hvordan bruke din T-Mobile V195 telefonen som modem


Motorola V195 er et forhåndsbetalt mobiltelefon solgt gjennom T-Mobile-nettverk. Hvis du ikke kan få en Wi-Fi-tilkobling for bærbar datamaskin, er ett alternativ å bruke V195 som et modem. Dette vil tillate deg å etablere en Internett-tilkobling hvor som helst som du kan få mobiltelefon mottak. Tilgang til Internett på denne måten vil resultere i lavere hastigheter enn ved hjelp av en bredbåndstilkobling, men det vil gjøre deg i stand til å sjekke e-post og navigere på nettet. Vær oppmerksom på at bruk av mobiltelefon på denne måten kan føre til ekstra avgifter, for eksempel per kilobyte data som overføres.

Bruksanvisning

1 Registrer deg med T-Mobiles "Total Internet Add On". Dette vil gi deg et ubegrenset datatilgang for $ 29,99 per måned. Hvis du har planer om å gjøre mye surfing, vil dette spare deg for penger i det lange løp.

2 Kjøp en USB-kabel som kan koble V195 til din PC eller laptop. Dette kan ha kommet med vår telefon. Hvis ikke, kan du kjøpe en fra nettbutikker (se Ressurser). Det koster ca $ 15. Last ned og installere en driver for V195 (se Ressurser for direkte link). Dette er nødvendig, slik at datamaskinen din vil gjenkjenne V195 telefonen når den er koblet via USB-kabel.

3 Kontroller at telefonen er slått på og koble den til din PC eller bærbar PC ved hjelp av USB-kabelen. Konfigurer en ny oppringt modemtilkobling ved å klikke på "Start" og deretter velge "Control Panel". Etterpå velger du "Nettverksinnstillinger", velg "Network Connections", og så til slutt, "Opprett en ny tilkobling." Sett opp modemet manuelt ved å skrive inn innringingsnummer for T-Mobile som er * 99 # i

feltet. Ingen bruker-ID eller passord er nødvendig for å fortsette. Klikk på fanen "Modem" og velg "Properties". Velg "Avansert" fanen, og i feltet skriver du inn følgende streng: ". På + CGDCONT = 1," IP "," internet2.voicestream.com "Deretter klikker du på" Diagnostics "-kategorien, og velg" spør modem. "A" suksess "spørsmål vil da vises. Klikk" OK. "

4 Koble til Internett ved å klikke på ekstern tilkobling som du opprettet for telefonen.