Hvordan bruke din skjerm Koblet til mobiltelefonen din for å få en større skjerm

De fleste mobiltelefoner har ikke mulighet for å vise telefonens skjerm på en ekstern skjerm fordi de mangler en video uthavn. Nylig noen smarttelefoner har dukket opp med HDMI-funksjonalitet. IPhone bruker en proprietær videokabel som kobles til dock-porten, mens Android-telefoner bruker en micro HDMI-til-HDMI-kabel. Avhengig av telefonen, kan du kanskje kjøpe en separat kabel. Noen av disse enhetene kan speile hele skjermen, mens andre bare spille bilder eller video fra spesifikke applikasjoner. Sjekk med produsenten for informasjon om enheten.

Bruksanvisning

IPhone HDMI

1 Koble Apple Digital TV Adapter til porten på den nederste kanten av din iPhone.

2 Plugg den ene enden av HDMI-kabelen til HDMI-porten på adapteren. Plugg den andre enden inn i TV.

3 Koble strømadapteren eller datakabel til inngangsporten på adapteren. Dette trinnet er ikke nødvendig for avspilling av video, men sikre at iPhone ikke tappe batteriet mens den er koblet til skjermen.

4 Åpne et program som støtter HDMI-avspilling.

Android HDMI

5 Finn HDMI-utgangen på telefonen. Denne porten er litt mindre enn strøm / data port, og er vanligvis plassert på venstre eller høyre side av enheten.

6 Koble den lille enden av micro HDMI-til-HDMI-kabelen til utgangsporten på telefonen.

7 Koble den andre enden av kabelen til HDMI-inngangen på skjermen.

8 Aktiver HDMI-utgang i telefonens menyer. HDMI-utgang er en tilleggsfunksjon ikke er innebygd i operativsystemet Android. Hver produsent har sin egen metode for å aktivere porten. Sjekk telefonens brukerveiledning for spesifikke detaljer om enheten.

9 Åpne et program på telefonen som støtter video ut.

Hint

  • På enheter som bare støtter HDMI-utgang på visse programmer, vil skjermen være tom før du åpner en støttet app på telefonen.