Hvordan bruke din Motorola Bluetooth Headset Med iPhone

Hvordan bruke din Motorola Bluetooth Headset Med iPhone


Siden utgivelsen av iPhone-operativsystemet (iOS) versjon 3.0, alle iPhone-modeller støtter Bluetooth-tilkobling. De fleste Bluetooth-aktiverte enheter vil koble sammen med en iPhone og Motorola headset er intet unntak. Enhver Motorola Bluetooth headset kan kobles sammen med hver generasjon av iPhone. Du må først aktivere Bluetooth-tilkobling på din iPhone og plasser hodesettet i paringsmodus. Oppgi et passord og koble de to. Du vil da kunne spille musikk og sted og motta telefonsamtaler på din iPhone med din Motorola headsettet.

Bruksanvisning

Oppdater iPhone

1 Koble iPhone til USB-kabelen og koble kabelen til datamaskinen og åpne iTunes på datamaskinen.

2 Klikk på din iPhone under "enheter" som finnes i kolonnen lengst til venstre i programvinduet iTunes.

3 Sjekk i iTunes utstillingsvindu for programvareversjonen av iPhone. Du må ha minst 3,0 installert for å bruke Bluetooth-enheter. Hvis du vil oppdatere, velger du knappen "Søk etter oppdateringer" og følg instruksjonene for å oppdatere din iPhone.

Koble hodesettet

4 Strøm på din Motorola Bluetooth headset, og skriv det inn i paringsmodus. Trykk og hold inne strømknappen til strømlampen blinker vekslende farger - vanligvis blå og røde.

5 Trykk på "Settings" app på iPhone for å åpne den. Dette programmet er et grått ikon med et bilde av tannhjul.

6 Velg "Generelt" i iPhone-innstillinger og bla nedover for "Bluetooth" -menyen.

7 Skyv bryteren på skjermen til "ON" posisjon for å slå på Bluetooth.

8 Velg din Motorola headsettet fra listen over enheter som vises på din iPhone i løpet av de Bluetooth-innstillinger.

9 Oppgi et passord for din Motorola Bluetooth headset og velg deretter "OK" for å koble den med telefonen. Motorola bruker passord "0000" som standard for alle hodetelefoner.

10 Sørg for at en liten vises Bluetooth-ikonet øverst på iPhone-skjermen. Det ligner en fancy stor bokstav "B" og vil være i nærheten av høyre side, ved siden av batteriindikatoren. Ikonet er blå når en aktiv Bluetooth-tilkobling er oppdaget av telefonen.

11 Spill av musikk på din iPhone for å teste lyden gjennom Motorola Bluetooth headset. Du kan justere volumet enten med telefonens side vippebryter eller ved hjelp av skjerm volum display.

Hint

  • Hvis du aktiverer Bluetooth på iPhone, vil det redusere batterilevetiden på telefonen. Hvis iPhone-batteriet er lavt, deaktiverer Bluetooth til du kan lade den.