Hvordan bruke din Macbook Som en DVD-spiller med TV-en din

Hvordan bruke din Macbook Som en DVD-spiller med TV-en din


Apple MacBook bringe en ny dimensjon til å se på TV. Ikke lenger trenger du å sørge for at du har en DVD-spiller koblet til TV-en din, kan du koble Macbook til TV ved hjelp av den innebygde ekstern skjerm (DVI) på Macbook og bruke den innebygde DVD-spilleren for å se filmer på TVen. Ved hjelp av en DVI-til-VGA-adapter vil overføre bildet til TVen.

Bruksanvisning

1 Plugg inn VGA-enden av DVI-til-VGA-kabelen til baksiden av TV-en. Hvis du er usikker på hvilken side som er VGA-enden, se på begge endene av kabelen, vil TV-en ikke har en mulighet til å koble til DVI delen av kabelen. Din TV vil bare ha en plass til VGA-kontakten. Hvis TV-en ikke har en VGA-port, må du kjøpe en adapter for å gi deg en VGA-kontakt. Besøk din lokale databutikk for å kjøpe en adapter som vil fungere for din TV. Skriv ned navnet eller beskrivelsen av portene du har tilgjengelig på TV for å hjelpe butikkansatt finne riktig adapter.

2 Se på siden av MacBook for DVI-porten. Fest DVI-til-VGA-kabelen til datamaskinen. Slå på TVen, og slå på MacBook-maskinen. MacBook vil automatisk oppfatte tilkobling av DVI-kabelen.

3 Gjør din TV til kanalen du bruker til å spille av DVD-er fra en DVD-spiller. Hvis du er usikker, endre kanal til 4 og deretter fortsette å endre kanal ned; dette kan bringe deg til en video alternativ. Avhengig av TV-en, kan du ha video oppsett på kanal 4 eller 3, AUX eller VIDEO. Når du endrer kanaler, vil du gå 4-3 til 2-1 til AUX til VIDEO og deretter tilbake til et høyere tall. Hvis dette ikke fungerer, ta kontakt med brukerveiledningen for TV-en for å finne alternativer til å vise videoer.

4 Gå tilbake til MacBook og sette DVD i DVD-skuffen og starte filmen. Filmen vil bli vist på TV-skjermen.

Hint

  • Kjøp en DVI til VGA adapter på din lokale datamaskin forsyning butikk eller kontor supply.