Hvordan bruke din Blackberry Curve som et trådløst modem

Blackberry Desktop Software er et gratis program som distribueres med Blackberry-enheter for å hjelpe utføre administrative oppgaver som sikkerhetskopiering, programvareoppdateringer og tilknytning. Internett-deling (også kalt Internett-deling) er prosessen med å bruke din Blackberry som modem for datamaskinen. Selv om mange datamaskiner har et trådløst evner, og kan derfor ikke eller den trådløse kortet kan være ødelagt. Blackberry Curve er også en av modellene som kan koble til trådløse Internett-tilkoblinger. Gjennom deling, kan du bruke disse trådløse Internett-tilkoblinger på datamaskinen via Blackberry Curve.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Setup" på Blackberry startskjermen. Klikk "Setup Wi-Fi." Klikk "Next". Velg det trådløse nettverket du vil bruke. Skriv inn sikkerhetspassord hvis du blir bedt om eller gjennom nettleseren hvis nødvendig. Klikk på "Finish". Kontroller at du er koblet til det trådløse internett ved å sjekke for Wi-Fi-ikonet i varslingslinjen øverst på Blackberry.

2 Bruk en USB-kabel for å koble Blackberry Curve til datamaskinen via USB-porten.

3 Start Blackberry Desktop Software hvis det ikke starter automatisk. (Se Resources) Klikk på "Start". Klikk på "Alle programmer". Klikk på "Blackberry". Klikk på «Blackberry Desktop Software" for å starte programmet.

4 Klikk "Verktøy" for å vise rullegardinmenyen. Klikk på "Internett-innstillinger".

5 Klikk "Profil" for å vise rullegardinmenyen. Klikk på ditt mobile tjenesteleverandørens innstillinger. Klikk på "OK".

6 Klikk "Verktøy" for å vise rullegardinmenyen igjen. Klikk på "Start Mobile Internet."

Hint

  • Hvis du ikke ser mobiloperatøren din inntreden i Profillisten, klikk på "Legg til egendefinert profil." Skriv inn tilkoblingsinnstillingene for mobiloperatøren, og klikk "OK." Selskapets avdeling for teknisk støtte kan gi deg tilkoblingsinnstillingene.
  • Prosessen kan variere avhengig av modell av Blackberry Curve og mobiloperatøren. Ta kontakt med din Blackberry Curve brukerhåndbok hvis du har problemer med å koble til et trådløst nettverk på den. Noen mobiloperatører blokkerer Internett-deling gjennom Blackberry Desktop Software. Kontakt mobiloperatøren for sine godkjente tethering metoder hvis du ikke klarer å få kontakt med Blackberry Desktop Software.