Hvordan bruke Cydia Uten Wi-Fi

Jailbroken iPhone, iPod Touch og iPad-enheter er de som har sitt hovedoperativsystemet endret for å la enheten kjøre med uautoriserte programmer. Cydia Store-appen er standardapplikasjonen for bruk på disse jailbroken enheter. Vanligvis er Cydia brukes til å laste ned og installere programmer som bruker enhetens mobile Internett-tilkobling via Wi-Fi. Du kan imidlertid bruke Cydia å få apps for jailbroken enhet ved hjelp av en direkte USB-tilkobling til datamaskinen også ved hjelp av en gratis hacker-samfunnet applikasjon kalt Cyder.

Bruksanvisning

1 Last ned Cyder program på datamaskinen din.

2 Koble synkroniseringskabelen inn i "Sync" porten på jailbroken Apple-enheten; koble deretter den andre enden av kabelen inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

3 Dobbeltklikk på Cyder ikonet for å starte programmet.

4 Klikk på "Source" -kategorien i menyen til venstre på. Deretter skriver du inn hver av de følgende nettadresser (én etter én) i inngangsboksen nederst i kildevinduet og klikk "Søk" etter hver oppføring for å legge den som en kilde: apt.bigboss.us.com/repofiles/cydia/ dists / stabile / main / binær-iphoneos-arm / Pakke, apt.modmyi.com/dists/stable/main/binary-iphoneos-arm/Packages, apt.saurik.com/dists/tangelo/main/binary-iphoneos- arm / Pakker, cydia.zodttd.com/repo/cydia/dists/stable/main/binary-iphoneos-arm/Packages, repo.smxy.org/cydia/apt/dists/xena/main/binary-iphoneos-arm/ pakker og zodttd.com/repo/cydia/dists/stable/main/binary-iphoneos-arm/Packages.

5 Klikk på "Oppdater". Legge til disse URL-kilder vil laste Cydia programmet i Cyder søknaden.

6 Klikk på "Package" -kategorien i menyen til venstre på. Du vil se alle tilgjengelige programmer fra Cydia butikken oppført i programvinduet Cyder.

7 Marker avkrysningsruten ved siden av ønsket program fra Cydia butikken; klikk deretter på "Last ned". Programmet vil automatisk laste ned og installere på Apple-enheten.