Hvordan bruke Cydia & Installous Med en iTouch

Hvordan bruke Cydia & Installous Med en iTouch


Cydia og Installous er programmet lagrer tilgjengelig for brukere med jailbroken iPod touch-enheter. Disse app butikker inneholder mange tilpasningsprogrammer som ikke er tilgjengelige i den offisielle Apple App Store. Selv om fengsel bryte kontakten er lovlig, kan det ugyldiggjøre garantien. Brukere som ønsker å få tilgang til både Cydia og installous app butikker må først installere Cydia, og deretter laste ned og installere Installous bruker Cydia.

Bruksanvisning

Bruke Cydia

1 Trykk på Cydia-ikonet på touch startskjermen. Hvis oppgraderingen skjermen dukker opp trykk "Upgrade (Essential)" og deretter "Bekreft" og til slutt "Close Window".

2 Installere nye programmer ved å trykke på ikonet "Install" nederst på skjermen. Naviger de ulike kategorier av apps og velg deretter navnet på programmet du vil installere. Trykk "Installer" på høyre hjørne av detaljer menyen deretter "Bekreft". Trykk "Close Window" når installasjonen er fullført.

3 Oppdatere eller fjerne programmer ved å åpne Cydia og trykke på ikonet "Manage" på bunnen. Finn og velg appen du ønsker å fjerne. Trykk på "Endre" og deretter velge "Installer" eller "Fjern".

4 Søke etter bestemte programmer ved å trykke på "Søk" ikonet nederst i hjørnet og deretter skrive navnet på ønsket app.

bruk Installous

5 Installer Installous gjennom Cydia. Søk og installer "Installous" som beskrevet i trinnene ovenfor.

6 Åpne Installous app ved å trykke på ikonet. Velg den metoden som du vil surfe på apps eller trykk "Søk" øverst i høyre hjørne for å finne en bestemt app.

7 Trykk på programmet du vil installere. Bla deretter til bunnen til du finner "Last ned" overskriften. Klikk på den nyeste versjonsnummeret. Velg den første linken "iPod-vennlig link" som vises i listen.

8 Skriv inn CAPTCHA kode, hvis nødvendig, og klikk på "Send". Klikk deretter på "Install". Vent til filen for å fullføre installasjonen. Klikk på Hjem-knappen når du er ferdig.