Hvordan bruke CD på en Mercedes E500

Når du kommer inn i din Mercedes E500, er det siste du ønsker å bekymre deg om CD-spilleren. Noen ganger med nyere biler, kan teknologien få det beste av oss. Bilprodusenter har ikke tenkt for operasjoner for å være vanskelig, men noen ganger de ender opp med å bli plagsom. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne ut hvordan du bruker CD-spilleren og sende deg på vei.

Bruksanvisning

1 Slå på radioen og velger CD-spiller. Du vil se disse knappene på hoved radio i midten av bilen.

2 Se på skjermen i midten av speedometeret. Trykk flere ganger på knappen på venstre side av rattet nær ni som ser ut som den har to bokser på det før du ser den informasjonen for CD-spilleren på skjermen. Stopp når du ser "Track _" på skjermen. Du vil se en pil over og en pil under ordet "Track". Til venstre for den øverste pil du vil se hvilke CD blir spilt, for eksempel "CD 2."

3 Skifte spor ved å trykke på knappene på rattet med en pil opp eller ned. Disse knappene kan bli funnet i nærheten av knappene på rattet at du trykket i trinn 2. Du kan også skifte spor på hoved radio ved å trykke lignende knapper med piler.

4 Endre en CD ved å trykke på utløserknappen, en trekant med en linje under det, plassert over spalten der CD er satt inn på hoved radio. Marker platen du vil løse ut ved å trykke "plate" og deretter en knapp 1 til 6, deretter på utløserknappen. Dette er måten de nyere Mercedes CD-spiller operere. Hvis du har en eldre Mercedes med en 6-platers CD-spiller montert i hanskerommet, må du først løse ut CD-magasinet ved å trykke på utløserknappen på CD-spilleren og fjern bladet. Ta ut og erstatte CDer ved å trekke ut sine spor. Sett bladet på samme måte som du fjernet den.