Hvordan bruke Bluetooth Med iTouch

Hvordan bruke Bluetooth Med iTouch


Bluetooth-funksjonen på den andre, tredje og fjerde generasjon iPod Touch kan du koble til andre Bluetooth-aktiverte enheter. For eksempel kan du koble til en Bluetooth-radio, stereo eller høyttalersystem for å spille musikken din høyt. I tillegg til dette, noen produsenter opprette Bluetooth-hodetelefoner, slik at du ikke trenger å bruke en ledning headset. Også, hvis datamaskinen har en Bluetooth-adapter, kan du også lytte til din iPod gjennom høyttalerne.

Bruksanvisning

1 Trykk for å åpne "Innstillinger" -ikonet, som viser tannhjul, på iPod Touch.

2 Trykk på "General" fra innstillingslisten, og klikk "Bluetooth".

3 Trykk på skjermen for iTouch for å veksle Bluetooth fra "Off" til "On" og enheten vil begynne å se etter andre Bluetooth-aktiverte enheter innenfor rekkevidde. Mens Bluetooth slås på, vil du ønsker å slå på Bluetooth-adaptere (på datamaskiner, for eksempel), eller trykk på knappen på Bluetooth-enheter som hodetelefoner å sammenkoble enheten med iPod Touch.

4 Trykk på navnet på Bluetooth-enheten når den dukker opp på listen på iPod for å begynne å etablere en forbindelse. Du vil se en melding på en datamaskin når din iPod ønsker å etablere en ny forbindelse. Klikk "Next" for å la datamaskinen for å installere nødvendig programvare for å tillate din iPod Touch til å kommunisere med enheten, hvis du kobler til datamaskinen.

Hint

  • Hvis du tidligere har koblet til en Bluetooth-enhet, vil det vises i listen på iPod Touch selv om adapteren er slått av.