Hvordan bruke alkohol som en Laser Lens Cleaner

Hvordan bruke alkohol som en Laser Lens Cleaner


Hvis DVD-spiller, spillkonsoll eller CD-spiller hopper eller fryser opp, prøve å rense laseren. Laserlinsen er ansvarlig for å lese data fra platen. Hvis den er skitten, kan det ikke være i stand til skikkelig lese platen. Selv om du kan kjøpe plater for å gå inn i CD-spillere som vil rense laseren platen, kan alkohol brukes til raskt og effektivt å rense laserlinser.

Bruksanvisning

1 Demonter platespiller, om nødvendig, for å avsløre laserlinsen. Spesifikke instruksjoner for hvordan du gjør dette kan bli funnet med brukerhåndboken. Instruksjoner vil variere mellom typer plate spillere.

2 Finn laserlinsen. Det vil være glass og vanligvis plassert under platen klemmen. Noen laser objektiver har en blå tone til dem. Hvis du finner det vanskelig å finne linsen, skinne en lommelykt inn i området og se etter den delen som avgir en refleksjon.

3 Fukt en bomullsdott med isopropanol. Gni bomullsdott over laserlinsen forsiktig i ca 30 sekunder for å fjerne støv og skitt. Gå over linsen med en tørr bomullsdott for å fjerne eventuell fuktighet.