Hvordan bruke AIM på iPhone

America Online (AOL) Instant Messenger (AIM) er en instant messaging plattform som gjør det mulig for brukere å kommunisere i sanntid. AIM tilbyr en gratis iPhone-applikasjon som du kan bruke på din iPhone. Programmet er tilgjengelig fra Apples App Store, og du kan bruke programmet med din eksisterende AIM-konto. Du kan bruke AIM programmet til å sende og motta meldinger over et WiFi-nettverk eller med en mobil datatilkobling.

Bruksanvisning

1 Trykk på den runde knappen på bunnen av din iPhone, og skyv fingeren over skjermen som instruert til å låse opp iPhone.

2 Trykk på "App Store" ikonet og velg "Søk" ikonet. Skriv "AIM" i søkefeltet og trykk på den blå "Finn" -ikonet.

3 Velg "AIM Free Edition" fra listen over tilgjengelige programmer. Trykk på "Free" ikonet blått og deretter på den grønne "Install" ikonet. Vent til iPhone for å laste ned og installere AIM programmet. Når installasjonen er fullført, vil du se en "AIM Free" ikonet på iPhone-skjermen.

4 Trykk på "AIM Free" ikonet. Første gang du bruker AIM programmet, vil iPhone bli bedt om å skrive inn brukernavn og passord AIM.

5 Velg "vennelisten" ikonet for å vise en liste over AIM-kontaktene. Klikk på navnet til den kontakten du vil sende en direktemelding. Skriv inn direktemeldinger og trykker "Send".