Hvordan Bridge en 8 ohm høyttaler inn i en bil stereo

Hvordan Bridge en 8 ohm høyttaler inn i en bil stereo


Bridging forsterkere er en nyttig metode for å utvinne mer kraft fra forsterkere som er i stand til denne funksjonen. Ved hjelp av en 8 ohm høyttaler mens bridging er trygt for nesten alle laskes amp og leverer høyttaleren med en litt mer dynamisk effekt enn bare å kjøre den i stereo. Åtte ohm presentere stabile masser for nesten hvilken som helst forsterker, egnet for hjemme eller bilbruk. I tillegg har de fleste 8 ohm høyttalere er identiske med sine 4 ohm kolleger, bare mer effektiv.

Bruksanvisning

1 Skjær en lengde på høyttalerledningen, egnet til å nå fra laskes forsterkeren til 8 ohm høyttaler.

2 Strippe 1/4 tomme av isolasjon fra begge ender av ledningen. Tvinn uisolerte ledninger ned for å sikre villvaiertrådene.

3 Løsne forsterkerens bro drift terminaler, merket over eller under klemmeskruene. Vanligvis betyr dette igjen positiv, ikke sant negativ. Sett høyttalerkablene under disse terminalene og skru dem ned igjen med riktig skrutrekker.

4 Trykk ned bindingsklemmene på baksiden av 8 ohm høyttaler. Etter den samme positive-negative polaritet observert på forsterkeren, sett høyttalerkablene og slipper de enkelte terminaler for å feste ledningen.