Hvordan brenne VHS-filmer til DVD

Konvertering VHS-filmer til DVD kan du pusse opp, bevare og vedlikeholde eldre opptakene. Denne prosessen kan ikke være den enkleste å oppnå, men det er vel verdt innsatsen, spesielt når du mestrer en bestemt bruker-vennlig teknikk.

Bruksanvisning

1 Slå på både datamaskinen og omformer boksen.

2 Koble videokabelen fra videoutgangen på videospilleren til analog-til-DV konverter boks. Et videokamera skal vises i avspillingsområdet for å hjelpe deg med redigering og fange VHS video. Du vil nå bli bedt om å koble lydkilden på samme måte. Den omformer boks vil ha en indikasjon eller bryter som vil fortelle deg i hvilken retning du bør konvertere videoen. Det vil si "Analog til DV" eller "DV til Analog." Konvertere video tilsvarende.

3 Koble USB-kabelen til datamaskinen og omformer boksen. Åpne din konvertering programvare for å begynne den første konverteringen. Gå til menylinjen øverst på konvertering program. Klikk på "Alternativer" eller "Innstillinger" for å redigere fangstinnstillinger. Når du har funnet denne delen, høyreklikker du på "Capture Settings" -fanen for å konfigurere oppsett. Velg "Non-Kontrollerbare Device" fra "Device Control" -menyen i "Capture Settings" undermappe.

4 Spør videoen for å starte konverteringsprosessen i stedet du ønsker. Når "Conversion Successful" varsel vises, klikk "OK" for å konvertere filen format. Gå til toppmenyen, og klikk "Settings" for å konvertere filen. Det anbefales at du konvertere filen til mpeg-2; dette sikrer kvaliteten på konvertering. Klikk på "File" øverst i menyen og gå til "Lagre" når konverteringen er fullført. Lagre filen på et sted hvor det vil være enkelt for deg å få tilgang. Lukk programmet når du har lagret filen.

5 Sett inn en tom DVD-R for å begynne å brenne videofilen. Datamaskinens "Auto Play" -vinduet skal vises og liste alternativer for hva du ønsker å gjøre med platen. Alternativet "Brenn filer på platen" skal være først. Klikk på linken; standard brenne program for datamaskinen skal vises. Finn filen du vil brenne. Plassere filen i platen spillelisten for å sikre at det er i køen. Klikk "Burn" for å begynne å bruke filene til platen. Platen skal automatisk ut når programmet er ferdig.

Hint

  • Hold VHS tape hoder rent på det analoge videospilleren for å sikre kvaliteten på den konverterte videoen. Dette er spesielt viktig for eldre videoer, som har en høyere risiko for å produsere feil og blank spots.Minimize skarpheten i videospilleren. Mykere bildebehandling skaper bedre lydkvalitet med mindre støy frequency.Use komprimert lyd, som tar opp mindre plass på selve DVD-R.Make at analog video har den beste kvaliteten mulig å redusere feil i sluttproduktet.
  • Ikke glem å konvertere analoge VHS til DV før du bruker det på en DVD-R. Filen vil være stor - helt for stor til å passe på en DVD-R.Make at du bruker en DVD-R for brenning formål. Ingen andre overskrivbar disk vil være kompatibel for visning av videofiler.