Hvordan brenne TV-serier på DVD

Hvordan brenne TV-serier på DVD


Du kan bruke Windows Media Center til å ta opp dine favoritt TV-show! Alt du trenger er en DVD-brenner og en liten tid. Les videre for å lære hvordan du kan brenne TV-programmer til DVD i Windows Vista og Windows XP:

Bruksanvisning

Brenn TV-serier på DVD (Windows Vista)

1 Hvordan brenne TV-serier på DVD

Sett inn blank DVD i datamaskinen. Start Windows Media Center. Gå til "Oppgaver" -delen og navigere til alternativet til "Brenn CD / DVD"

2 Hvordan brenne TV-serier på DVD


Trykk "Enter" på tastaturet eller trykk på "OK" på fjernkontrollen. Dette tar deg til "Select Disc Format" skjermen der du vil velge Video DVD som video format. Klikk på "Next".

3 Hvordan brenne TV-serier på DVD


Bruk fjernkontrollen eller tastaturet for å nevne DVD-platen. Klikk på "Next".

4 Hvordan brenne TV-serier på DVD


Velg "TV-opptak" som det stedet du ønsker å søke etter innspilte programmer. Klikk på "Next". Dette tar deg til "Velg Recorded TV-skjermen." Velg showet eller viser at du vil brenne, ved hjelp av fjernkontrollen eller musen. Klikk på "Next".

5 gjennom listen over programmer som du har valgt. Du vil ha tre alternativer på dette punktet: Klikk på "Endre navn" for å endre navn på showet; klikk på "Clear All" for å slette alle dine valg; eller klikk på "Legg til flere" for å legge til enda en forestilling (er). 6 Klikk på "Brenn DVD" for å starte brenneprosessen. Denne prosessen kan ta noen minutter, avhengig av datamaskinen.

7 Løs ut og merke den nylig brent CD.

Brenn TV-serier på DVD (Windows XP)

8 Hvordan brenne TV-serier på DVD

Sett inn blank DVD i datamaskinen. Start Windows Media Center. Rull ned og klikk på "Flere programmer". Klikk på CD-ikonet merket "Brenn CD / DVD."

9 Hvordan brenne TV-serier på DVD


Rull ned og klikk på "Flere programmer". Klikk på CD-ikonet merket "Brenn CD / DVD." Dette bringer deg til skjermen der du vil velge Disc-formatet. Gjør ditt valg og klikk deretter på "OK".

10 Hvordan brenne TV-serier på DVD


Bruk fjernkontrollen eller tastaturet for å nevne DVD-platen. Klikk på "OK".

11 Hvordan brenne TV-serier på DVD


Velg "TV-opptak" som det stedet du ønsker å søke etter innspilte programmer. Klikk på "OK".

12 Hvordan brenne TV-serier på DVD


Velg showet (e) du ønsker å brenne. Som du gjør et valg, vil en hake vises ved siden av den. Klikk på "OK" når du er ferdig.

1. 3 Hvordan brenne TV-serier på DVD


Hvis du velger flere programmer enn DVD kapasiteten kan holde, vil du få en feilmelding: "CD / DVD FULL ... Det er ikke nok plass på CD / DVD .... Velg færre filer." I dette tilfellet, fjerner du merket for ekstra showet.

14 Hvordan brenne TV-serier på DVD


Klikk på "Create DVD" for å starte brenneprosessen. Dette kan ta noen minutter, avhengig av datamaskinen.

15 Løs ut og merke den nylig brent CD.

Hint

  • Du vil være i stand til å passe en time verdt av video på en ettlags DVD-plate og to timers er verdt på en tolags DVD-plate.
  • Det er en forskjell mellom en DVD-R og DVD-RW. "R" står for "skrivbar", "RW" står for "read-write". eller "overskrivbare." R-plate format kan bare brennes én gang: når du har skrevet data til det, kan det ikke bli slettet. Den RW-formatet er både lesbar og skrivbar: det kan bli slettet flere ganger.
  • Hvis du prøver å brenne flere show enn det tillatte plass til DVD-plate, vil Windows Media Center i Vista komprimere filene. Dette vil resultere i en redusert kvalitet på den brente DVD.