Hvordan brenne en DVD fra en tallerken nettverk DVR

Hvis du holder lagre opp videoer på oppvask-nettverket systemet digital video recorder, vil det til slutt gå tom for plass. Når dette skjer og du ikke ønsker å kvitte seg med noen videoer, er det beste alternativet for å overføre dem til DVD. Det er to måter du kan brenne dine DVR videoer på DVDer. Hvis datamaskinen har en DVD-brenner, bør du være i stand til å bruke den med riktig video-opptak programvare installert. Du kan også koble DVR og TV til en DVD-opptaker.

Bruksanvisning

Computer

1 Kjøp en videoopptaksenhet og video redigering programvare for datamaskinen din. Dette er nødvendig for å overføre video fra DVR til harddisken og spille den på datamaskinen. Noen kits, som for eksempel video Xpress systemet, vil ha begge disse sammen.

2 Installer programvaren på datamaskinen din og legg ved opptaksenheten til det. Koble fangst enheten til DVR utgang via komponent eller komposittkabler.

3 Sett inn en skrivbar DVD i datamaskinens DVD-brenner, noe som gjør at den er formatert riktig. Lese over alle programvareinstruksjoner og sørge for at programmet identifiserer DVR som en ledig plass på harddisken.

4 Spille videofilen fra DVR, og se etter at det skal vises på datamaskinens programmets videoskjerm. Følg alle programmets instruksjoner for å spille inn videoen på DVD.

TV

5 Koble til en DVD-opptakeren til DVR, noe som gjør at DVR utgang er koblet til DVD-opptakerens inngangs. Det kan være flere typer kabeltilkoblinger du kan bruke. En HDMI-kabel vil gi deg den beste kvaliteten overføring, mens RCA komponentkabler er nest beste. Komposittkabler gi deg den laveste kvaliteten.

6 Legg i en skrivbar DVD i opptakeren. Sørg for at denne DVD er av den typen som vil jobbe med opptaker. Opptakeren kan bare lese ett av de tre grunnleggende formater (DVDR +, DVDR- eller DVDR + -), eller den kan lese mer enn én.

7 Spill DVR videoen du ønsker å ta opp, slår TVen på, slik at du kan se det. Trykk på DVD-opptakerens "Record" -knappen for å brenne videoen på DVD.

Hint

  • En HDMI-kabel kontakten ser ut som en strukket rektangel-trapes combo. Komponent og kompositt kabler er svært like RCA-stil kabler. Komponent plugger er rødt, grønt og blått, mens kompositt plugger er gul, hvit og red.Connect DVD-opptakerens utgang til TV-apparatet slik at du kan spille av innspilt plate. Dette trinnet er spesielt nødvendig hvis du koblet DVR-TV-tilkobling for å koble opptakeren til DVR.