Hvordan Boost WiFi

Wi-Fi er blitt mer vanlig som bruk av bærbare datamaskiner og trådløse nettverk øker. Men en Wi-Fi-signal kan ikke alltid være best på grunn av hvor din datamaskin eller annen mottakerenheten er plassert. Hvis du ikke er i stand til å øke mottaket av skiftende steder, kan du øke din Wi-Fi mottar signal ved å følge disse enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Bruk saks til å klippe et hull i bunnen av silen. Hullet må være stort nok for den trådløse USB-adapter for å passe inn.

2 Skyv den ikke-pluggen siden av USB-adapteren gjennom hullet på silen. Det vil skape en satellitt-tallerken-effekten.

3 Plugg Wi-Fi-adapter til den kvinnelige enden av USB-skjøteledning. Plugg den mannlige enden av USB-skjøteledning inn i en USB-uttak på datamaskinen eller hva enheten er

mottar det trådløse signalet.

4 Plasser silen med USB adapter på et sted du tror vil få god mottakelse. Det vil trolig være en høyere snarere enn lavere området.

5 Test mottak av trådløse signalet ved hjelp av den trådløse USB-adapteren programvare på datamaskinen eller andre trådløse enheter. Programvaren skal har kommet med den trådløse USB-adapteren. Sett kortet på forskjellige steder for å justere signalstyrken.