Hvordan Bløt Ride i en liten lastebil

En lastebil er bygget for å håndtere mer vekt, hardere oppgaver og grovere terreng enn en bil. Men alt det stopper ikke jakten på en jevnere kjøring. Det er viktig å ha din lastebil utstyrt med riktig suspensjon for å sikre en jevn ride og unngå slitasje som kan bli kostbart. For å redusere suspensjon tretthet, fjærer holde bilen fra sagging. Den luftpute myker kontakt mellom aksel og våren. På denne måten er det lastebil planert og svaie elimineres, og du kan nyte en myk tur.

Bruksanvisning

1 Legg i flere sandsekker på totalt ca 200 pounds over baksiden av sengen. Lastebiler er designet for å bære en belastning, slik at dette vil bidra til jevn og myke opp turen.

2 Legg et kjøretøy seteputen. Den todelte pute stropper rundt forsetet. Den myke setet vil absorbere noe av vibrasjoner fra veien.

3 Hold dekkenes lufttrykk i dekket produsentens foreslåtte grenser. Hvis dekkene har for mye luft, vil lastebilen ha en hardere tur.

4 Skift ut slitte eller sprukne cab foringer og / eller armene. Disse delene absorbere støt mellom rammen og førerhuset. Hvis de er slitt eller ødelagt, kan de vibrere og forårsake en humpete tur.

5 Skift ut slitte fjærer. Lastebilen skal ha mye sprett når fjærene mister sin spenning.

6 Skift ut slitte sjokk. Hvis sjokk er i dårlig stand, vil du føle hver bump i veien.