Hvordan blokkerer jeg en innringer til My Cell Sprint / Samsung?

Mange personlige og juridiske grunner for hvorfor noen ønsker kanskje å blokkere anrop fra et bestemt nummer til sin mobiltelefon. Flere mobil-leverandører tillater sine kunder å blokkere anrop fra bestemte numre; dessverre, Sprint tilbyr ikke dette valget på noen av sine telefoner. Det er imidlertid mulig å blokkere samtaler til en Samsung mobiltelefon ved hjelp av en Sprint-konto fra numre som ikke allerede er på kontohaverens liste over kontakter.

Blokkering Calls

Få tilgang til telefonens hovedmenyen og velg "Innstillinger". I Innstillinger-menyen, blar ned til alternativet "More" og trykke "OK" -knappen, eller trykk på talltasten som tilsvarer det alternativet. På den neste menyen, blar du nedover og velger alternativ 10, "Begrense og Lock." På det neste skjermbildet, vil du bli gitt valg om hvilke typer kommunikasjon du ønsker å begrense. Velg det første alternativet, "Voice" for å blokkere telefonsamtaler. Telefonen vil da be deg om å angi låsekoden, som er de fire siste sifrene i telefonnummeret ditt med mindre du tidligere endret den. Hvis du glemmer koden, kan du ringe Sprint kundeservice ved å trykke * 2 på Sprint-telefonen, og de vil hjelpe deg å tilbakestille det.

Avhengig av telefonmodell du har, velg "Begrens" eller "Limit bruk" og velg deretter "innkommende samtaler." Standardinnstillingen for å blokkere innkommende samtaler er "None", men du kan også velge "Alle" eller "Bortsett fra Kontakter." Å velge "Ingen" gjør at telefonen til å fungere normalt, og ingen tall vil bli blokkert. Velge "Alle" vil hindre deg fra å motta innkommende samtaler. Velg "Unntatt Kontakter" for å blokkere alle innkommende anrop fra en rekke ikke oppført i kontaktene dine.

Ulempen å blokkere samtaler på denne måten er at en viktig samtale fra noen som nummer du ikke allerede har, for eksempel en arbeidsgiver ringer deg til et jobbintervju, vil ikke nå deg.