Hvordan blokkerer jeg en innkommende telefonnummer på My Telus mobiltelefon?

Hvordan blokkerer jeg en innkommende telefonnummer på My Telus mobiltelefon?


Telus tilbyr en rekke funksjoner og tjenester for å hjelpe deg å beskytte nummeret ditt fra nå av ordensforstyrrelser innringere. Når du identifisere eller spore telefonnummeret, kan du blokkere det i et par måter. Du kan også ta forholdsregler for å unngå samtaler fra disse tallene - eller fra andre uønskede innringere - i fremtiden.

Bruksanvisning

1 Blokkere innkommende anrop internt på håndsettet. Hvis du har en Telus mobiltelefon laget av Samsung, kan du lagre den uønskede nummer i telefonens adressebok og tildele "Silent" ringetone til dette tallet ved å redigere adresseboken. På denne måten, vil du ikke bli avlyttet av uønskede anrop fra dette nummeret.

2 Logg deg på din online Telus konto og har "Call Screen" -funksjonen aktivert for telefonen din. Denne funksjonen gjør det mulig å lage en spesiell "Block List" av alle numrene du vil blokkere.

3 Få ditt navn og kontaktnummer krysset ut av Telus katalogen. Snakk direkte til en Telus kundestøttetjeneste for å be om denne tjenesten, som vil koste deg ekstra $ 2 per måned. Fordelen er at du ikke vil bli avlyttet av uønskede innringere som sporer deg ned ved hjelp av bolig kataloger.

4 Forhindre telefonselgere fra å kontakte deg på Telus mobiltelefonen ved å registrere ditt navn med National Ikke Ring Registry.