Hvordan blokkere en Unknown Caller fra en fasttelefon

Hvordan blokkere en Unknown Caller fra en fasttelefon


Call blokkering, eller selektiv samtale avvisning, er en funksjon som tilbys av de fleste fasttelefon tjenesteleverandører. Funksjonen lar deg velge å blokkere enkelte innringere fra å ringe telefonen. Når en samtale er plassert fra en blokkert nummer, spiller en innspilling i innringerens øreplugg, varsler den som ringer at du ikke er imot samtaler. Hvis du ikke vet nummeret til den som ringer, kan du fortsatt blokkere nummeret. Den ukjente som ringer må være den siste personen som har ringt for å blokkere telefonnummeret.

Bruksanvisning

1 Plukk opp fasttelefonen håndsett og lytte etter summetonen.

2 Dial "* -6 til 0" - det er stjerne eller "stjerne" knappen nederst på tastaturet, sammen med "6" og "0" - og lytte til samtalen blocker system hilsen. Hvis du ringer fra en roterende telefonen, ringe "1-1-6-0" for å få tilgang til samtale blocker system.

3 Følg systemets instruksjonene for å blokkere samtaler foretatt av telefonen som ringte sist telefonen. Instruksjonene varierer fra telefon tjenesteleverandøren. Sørg for å bekrefte valget å blokkere den siste innringeren.

4 Vent på bekreftelse på at antallet ble blokkert, og deretter henge opp telefonen.

Hint

  • Hvis du bare ønsker å tvinge ukjente innringere til å vise sin ringer informasjon, kan du legge Anonym Call Avvisning til telefontjenesten. Når funksjonen er aktivert, er ukjente innringere informert om at de må oppheve blokkeringen deres ringer informasjon før samtalen vil få lov til å gå gjennom. Ta kontakt med telefonoperatøren for å legge funksjonen.