Hvordan blokkere eller skjule telefonnummeret på Caller ID

Hvordan blokkere eller skjule telefonnummeret på Caller ID


Det kan hende at du vil ønske å opprettholde personvernet når du bruker din mobiltelefon eller fasttelefon. Uansett årsak, er det noen alternativer du kan bruke til å blokkere eller skjule et telefonnummer på innringer-ID.

Bruksanvisning

1

Be om en "linje Block" fra telefonoperatøren hvis du vil blokkere telefonnummeret ditt fra å dukke opp på folks Caller ID-tallet. Dette vil hindre nummeret ditt fra stadig dukke opp til noen. Å snakke med en kundebehandler på din mobiltelefon, er det bare ringe 611.
Hvis det er noen gang en tid når du ønsker noen å vite at du ringer til, rett og slett slå * 82. Magisk, vil nummeret ditt vises på deres innringer-ID for den spesifikke anrop.

2 Dial 67. Dette alternativet brukes når du bare ønsker å blokkere telefonnummeret ditt fra å dukke opp på innringer-ID og til. Dette gjør det mulig å blokkere en bestemt oppfordring om gangen. Dette er en midlertidig løsning som gir mer fleksibilitet enn det første alternativet. Før du ringer til personen du ringer, ringer 67. Nummeret er nå blokkert for den aktuelle samtalen. 3

Sjekk disse teknikkene ut for å se om de fungerer. Ring land linje med mobiltelefonen, eller gjør det motsatte. Du kan også ringe en venn for å se om de vil svare. Telefon blokkering fungerer ikke på gratis nummer eller legevakt.

Hint

  • Caller ID BlockingDialing
  • 67 og
  • 82 er funksjoner som er uten kostnad
  • Unngå online innringer-ID spoofing nettsteder. Disse er vanligvis ulovlig! Artikkel copyright 2010 by Hummingbirdee. Ikke kopier