Hvordan bli kvitt Swirl Marks på fersk svart maling Jobs

Hvordan bli kvitt Swirl Marks på fersk svart maling Jobs


Swirl flekker i svart maling indikerer tilstedeværelse av minutt riper i den klare-frakk overflaten av bilens maling jobb. De kan være forårsaket av bruk av for harde en grit sandpapir, enten ved fremstillingen av kjøretøyet eller umiddelbart etter maling. For å fjerne swirl merkene gjort under forberedelse, må du male bilen. Før du male, men prøv å bruke teknikker for å bøte på det andre problemet - swirl merker laget etter maling.

Bruksanvisning

1 Fukt 2000-sandpapir med vann, deretter sand ned på overflaten av kjøretøyet. Ikke bruk for mye press, da dette kan føre til mer swirl merker. På en all-over maling jobb, er det sannsynlig nødvendig å re-sand hele maling jobb hvis du har lagt merke til en virvel mark.

2 Påfør en skvett av poleringsmiddel til bilens pusset overflate.

3 Påfør poleringsrondell til kjøretøyets overflate og sette RPM bryteren til den laveste innstillingen. Trykke på avtrekkeren for å begynne rasping, og flytt buffer i et jevnt, målt tempo over overflaten av kjøretøyet, er forsiktig med å unngå pause på ett sted. Fortsett polering malingen med buffer inntil kjøretøyet skinner igjen. Sjekk overflaten for swirl merker eller dis, og polish med buffer på nytt om nødvendig.

Hint

  • Swirl merker som ikke ser ut til å komme ut, selv etter gjentatte sliping og polering er swirls i malingen i stedet for klarlakk. Disse swirl merkene krever ommaling bilen, som de ikke kan polert ut.