Hvordan bli kvitt skjerm på Magnavox RD0946T102

TV-er kan vise informasjon om kanalen du ser på i tillegg til kanalen selv. Denne informasjonen omfatter hvordan lyden er kodet, enten sekundær lyd (SAP) er tilgjengelig, tid på dagen og andre nyttige data. Vanligvis vil dataene vises i noen sekunder og deretter forsvinner, men TV kan også settes til å vise data permanent på skjermen. Hvis utilsiktet aktivert, kan denne funksjonen frustrere deg og påvirke TV-seeropplevelse. Hvis du trenger å deaktivere et visningsalternativ på Magnavox RD0946T102, kan du gjøre det i noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Se etter en "Display" knappen på TV-ens fjernkontroll. Ved hjelp av denne knappen er vanligvis den enkleste måten å fjerne en uønsket skjerm fra en TV-skjerm. Trykk gjentatte ganger for å se om teksten forsvinner fra skjermen.

2 Se etter en "Display" knappen på TV-ens frontpanel. Selv om mindre vanlige, noen produsenter plassere knappene på frontpanelet på TV uten å sette den samme knappen på fjernkontrollen. Hvis du ser en "Display" knappen på frontpanelet, trykker du på den flere ganger for å se om det fjerner teksten fra skjermen.

3 Kjøp en universell fjernkontroll og programmere den til å bruke med TVen. Sørg for å kjøpe en fjernkontroll med en "Display" knappen som viser og fjerner tekst fra skjermen. Når programmerte til TV-en, kan du bruke det ikke bare å aktivere og deaktivere skjerm alternativer, men å styre alle funksjonene på TVen.