Hvordan bli kvitt Oxygenization Fra Car Paint

Oksygenering på bilens lakk skjer primært fra eksponering for UV-lys. Malingen vil begynne å falme, og det kan være "patcher" på maling der det ser ut som om et lag med klarlakk eller maling har blitt strippet av bilen. Mens du kan bli kvitt denne skaden, må du fange det tidlig. Ellers vil skaden være permanent, og du må male hele bilen.

Bruksanvisning

1 Pass på at bilen har vært ute av direkte sol for en stund, og at du takle dette i et skyggefullt område (en garasje er best). Squirt en liberal mengde skjæring krem ​​på området av bilens lakk du ønsker å jobbe på. Cutting krem ​​er en tung polish som skjærer inn i klarlakk. Dette kan synes som et paradoks til målet om å gjenopprette klarlakk og bidra til å kvitte seg med oksygenering, men du trenger å jevne ut overflaten av klarlakk, og skjære krem ​​vil gjøre det.

2 Arbeid kremen inn i malingen ved hjelp av en poleringsmaskin. Start ut på den laveste innstillingen og gradvis øke hastigheten. Du bør etter hvert merke overflaten av bilens lakk jevnes ut.

3 Tørk klippe kremen rester av maling med et håndkle og bruke polish. Gi rikelig påføring av polish.

4 Sett en ren pad på buffer og arbeide polish inn i bilens lakk som du gjorde med klippe fløte i trinn 2. polish vil arbeide for å gi en høy glans til malingen. Når du er ferdig, bør malingen ser "våt" og du bør være i stand til å se din refleksjon ganske tydelig i klarlakk.