Hvordan bli kvitt of Music på Sansa E250R

Sansa e250R er en multimedia spiller som lar deg spille og nyte din favorittmusikk på farten. Du kan tilpasse spillelister etter kategorier, inkludert sjanger, artister og sanger. Det inkluderer også en innebygd radio som lar deg streame dine favorittstasjoner. Spilleren kan gå tom for minne hvis du har for mange sanger. Ved hjelp av en datamaskin, slette sangene du ikke lenger er interessert i, og frigjøre enhetens minne.

Bruksanvisning

Bruke Rhapsody programvare

1 Last ned og installer Rhapsody programvaren hvis du ikke allerede har det (se Ressurser). Koble spilleren til datamaskinen med USB-kabelen og starte Rhapsody.

2 Finn din enhetsikon Sansa e250R i "Kilder" -listen, og klikk på den for å åpne den bærbare enheten visning.

3 Åpne kategorien spor, og velg sporene du vil slette. Trykk på "Delete" -tasten for å fjerne musikkfiler. Alternativt kan du høyreklikke de valgte sporene og velg "Slett".

Ved hjelp av Windows Explorer

4 Koble Sansa e250R til datamaskinen med USB-kabelen. Dobbeltklikk på "Computer" på skrivebordet for å starte Windows Utforsker.

5 Finn din spillerens fjerning disk-ikonet i "Drives" -delen og dobbeltklikk på den. Dobbeltklikk på "Musikk" -mappen for å vise sporene.

6 Velg sporene du vil slette. Trykk på "Delete" -tasten for å fjerne musikkfiler. Alternativt kan du høyreklikke de valgte sporene og velg "Slett".