Hvordan bli kvitt lukten i Black Water Holding Tank i en RV Trailer

Hvordan bli kvitt lukten i Black Water Holding Tank i en RV Trailer


En av fordelene med å reise i en RV er ikke å måtte stoppe for å finne et offentlig toalett, som de fleste RVs har et toalett. Fordi en RV er mobil er det ikke mulig å koble en RV toalett til en septiktank, slik at avfallet blir kanalisert til en svart vann holder tank som må tømmes på anviste deponier. Selv etter den svarte vanntanken er tømt, kan det fortsatt lukter ille. Holde stygg lukt i sjakk er mulig med kjemikalier som vil redusere lukt og bekjempe oppbygging av faste stoffer i tanken.

Bruksanvisning

1 Besøk en forhandler som selger svart vann Vaskevann behandlinger som Sams Club, Walmart, Lowe-eller Home Depot.

2 Velg en tank behandling produkt. Det er mange på markedet i både pulver og flytende form. Noen merker å velge mellom er OdoBan, Aqua Kem, SupremeGreen, Aqua-Zyme, Campa Chem og Eco-Smart.

3 Hell av vannet og skyll den svarte vanntanken. Lukke ventilen og tilsett tilstrekkelig vann til å dekke bunnen, en tomme dype.

4 Bruk mengden kjemiske anbefales på emballasjen. Legg produkt til toalettet litt om gangen, spyle toalettet etter hvert tillegg. Fullfør denne prosessen til alle de kjemiske har blitt lagt til. Denne metoden bidrar til å fordele den kjemiske hele septiktanken svart vann.

Hint

  • Kjemisk behandling bør legges etter hvert svart vann septiktanken dump å redusere lukt.