Hvordan bli kvitt en sur melk lukt i en bil

Hvordan bli kvitt en sur melk lukt i en bil


Hvis du har en sur melk lukt i bilen, kan det være en alvorlig distraksjon mens du kjører og for passasjerene. Denne pinlige situasjonen krever litt undersøkende arbeid for å korrigere. Nøkkelen er å identifisere kilden og deretter ta riktige tiltak for å rense og fjerne lukt i området. Selv etter at du fjerner problemet, siden bilen er et lukket område, kan lukten har gjennomsyret interiøret, så en grundig rengjøring er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Åpne alle dørene bil og undersøke interiøret i bilen din for kilden til lukt. Sjekk under seter, i dine askebegre, i hanskerommet og i midten rommet mellom setene. Det kan være en gammel kartong med melk eller kaffe beholder under et sete. Det kan også være en melk spill eller kaffe spill du aldri ordentlig rengjort.

2 Konsentrer deg om kilden først. Hvis det er en kartong med melk eller noe lignende, kaste den i søpla. Hvis det er et gammelt spill av melk på teppet eller møbeltrekk, bruke et teppe extractor å få flekken ut. Bland to kopper eddik til én liter vann og hell den i kjøkkenvifte. Eddik er en naturlig rensing og luktfjerningsmiddel. Bruk vifte på flekken - det vil injisere fuktighet inn i overflaten, og deretter trekke ut flekken og det meste av lukt med det.

3 Bruk teppe extractor å rengjøre resten av interiøret teppe og stoff seter i bilen din. Bruk en mer fortynnet løsning av ca en halv kopp eddik til hver og en gallon av vann i kjøkkenvifte for resten av bilen hvis du vil. Sørg for å rense alle teppe overflater, inkludert under setene. La bilen for å lufte ut med dørene fortsatt åpne.

4 Dryss overflater av teppe og seter med natron. La natron til å sitte og absorbere eventuelle tiloversblevne lukt. Støvsug opp overflødig pulver. Spray innsiden av bilen med en luktnøytraliserende spray som Febreze.

Hint

  • Ikke bekymre deg om bilen din lukter som eddik. Eddik lukten varer bare i noen timer og går bort etter en stund.