Hvordan bli kvitt en Stripped Car

Hvordan bli kvitt en Stripped Car


Har du en bil som du har høstet mest av delene for bruk på en annen bil? Kanskje du tok ut motoren og legg den i en annen bil, strippet overføring og solgte den. Kanskje til og med funnet en annen bil som å sette setene. Venstre med rammen av den tidligere bil, er du også igjen med spørsmålet: "hvordan å kvitte seg med en strippet bil"? Det finnes noen alternativer åpne for deg, og i noen tilfeller kan du faktisk tjene penger på avtalen. Avhengig av merke og modell av bilen din, er det en god sjanse for at du kan kvitte deg med bilen raskt.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen og logg deg på Internett. Besøk "junk my Car" nettside og skriv inn din informasjon. Innen 48 timer tauing selskapet vil kontakte deg for å planlegge en plukke opp dato og tid for strippet bilen. Dette er en gratis tjeneste, og du trenger ikke engang å ha en tittel for kjøretøyet. Ulempen er at noen entreprenører vil ikke ta en bil som har blitt strippet for mange elementer som de håpet å høste selv, og i et slikt tilfelle kan de belaste deg litt penger. Sørg for at du finner ut på forhånd.

2 Sjekk ut biler for Kids nettside. Dette er en bil donasjon tjeneste som auksjoner av intakte biler så vel som de som ikke lenger kjøre. Avhengig av hvor mye du har strippet av bilen din, kan de ikke være i stand til å hjelpe deg. Det er en god idé å være veldig konkret i beskrivelsen av bilen når du går inn fakta på nettstedet. Hvis bilen din ikke er kvalifisert, må du ha tittelen til den og signere det over til biler for barn på pick up. Pick up er gratis, og du kan ta et skattefradrag for bilen.

3 Donere bilen via Junk-Yard nettstedet hvis du forlot motoren i den. Du må ha en gyldig tittel for transaksjonen. Ta kontakt med en representant for organisasjonen og se om det som er igjen av bilen kvalifiserer for en gratis plukke opp og skattefradrag.

4 Liste bilen med en avsender. Dette fungerer bra hvis du bare gjorde en delvis stripping og du har en ønskelig modell som noen kanskje vil for selve rammen. Når en berørt part blir funnet, vil avsender opptre som mellommann og megler avtalen. Siden disse virksomhetene også gjøre litt reklame, har du en god sjanse til å selge bilen raskt. Samtidig, husk at du må betale en prosentandel til selskapet.

5 Ta ut en annonse på Craigs List for å registrere de resterende deler eller rammen. Avhengig av merke og modell, kan det være noen kjøpere for bilen.

6 Finn din nærmeste junk verftet. Låne eller leie en flatbed lastebil og hale strippet bil til junk verftet. Du kan være i stand til å få noen penger ut av opphugging rammen og det som er igjen av bilen.

Hint

  • Husk at det er svært viktig å stille detaljerte spørsmål knyttet til enhver bedrift eller organisasjon vilje til å hale bort en strippet bilen for gratis. Altfor ofte er det klager på at tårnet vil be om penger når bilen er lastet og sikret, og hvis eieren av bilen ikke klarer å betale opp, er han overrakt en regning for servicebesøk for å starte opp.