Hvordan bli en forhåndsbetalt mobiltelefon kort Provider

Hvordan bli en forhåndsbetalt mobiltelefon kort Provider


Forhåndsbetalte mobiltelefoner er en praktisk og rimelig måte å eie en mobiltelefon uten ansvar for en kontrakt med månedlige regninger. Du bare toppen av med et forhåndsbetalt telefonkort som er skreddersydd til ditt nettverk. Forhåndsbetalte mobiltelefoner gir deg frihet til å kjøpe minutter når du trenger dem. Dette gjør det mulig for brukeren å holde oversikt over hvor mange minutter som brukes. Forhåndsbetalt telefoner er også gunstig for foreldre som ønsker å gi sine barn en telefon uten å leve i frykt for å betale en astronomisk regning hver måned. Dette gir foreldre muligheten til å sette en kostnadsgrense hver måned, og når protokollen går tom, vil barnet må vente til neste måned for nye minutter.

Selge forhåndsbetalt mobiltelefon kort er en lønnsom bedrift å operere. Forhåndsbetalt mobiltelefon kort aktivere folk til å gjøre nasjonale og internasjonale samtaler. Hvert kort inneholder et unikt identifikasjonsnummer for å angi når du blir bedt. Denne prosessen gjør at du kan legge til midler til telefonen for å gjøre de nødvendige samtaler.

Bruksanvisning

1 Besøk butikker i ditt område som selger forhåndsbetalt mobiltelefon kort; undersøke hvilken type kort som er solgt, ta notat av prisene, og hvor mange snakke minutter tilbys. Finn ut om nasjonale og internasjonale telekort blir solgt. Hvis ikke, og du velger å selge denne rekke kort vil du skille deg ut i markedet siden du vil være å tilby et produkt som få eller små leverandørene tilbyr.

2 Få en virksomhet lisens og skatt identifikasjonsnummer for å starte bedrift som selger forhåndsbetalt mobiltelefon kort. Skatteidentifikasjonsnummer vil tillate deg å registrere din bedrift og gir deg mulighet til å betale skatt i kortene at du selger.

3 Se etter selskaper som selger kontantkort på engros-priser. Afrika kort og United World tilbyr gode avtaler som passer de som er på et budsjett. Jo flere kort kjøpte mer rabatt tilbys.

4 Fremme dine forhåndsbetalt mobiltelefon kort til bedrifter og butikker. Sett opp et forretningsmøte med eieren eller manager om å gjøre et kjøp av kortene dine. For å gjøre en fortjeneste må du sitere en kjøpesum høyere enn det beløpet du opprinnelig kjøpte kortene. Men for å få foten i døren sette prisene lavere enn de av konkurrentene.

5 Selg kortene direkte til forbrukerne gjennom å skape en nettbutikk, eller en murstein og mørtel butikken. Dette vil gjøre deg i stand til å sette dine egne priser.