Hvordan Bleed Servostyring Lines

Hvordan Bleed Servostyring Lines


Glatt håndtering av kjøretøyet avhenger av mengden og kvaliteten på væske i servostyringen. Når du slår på rattet, forhjulene på bilen din tur med liten innsats, på grunn av det hydrauliske trykket inne i servoledninger. Hvis styringen føles motstandsdyktig, uberegnelig, eller gjør high-pitched lyder som ikke avta med en servostyring væske fyll, så det kan være luft i systemet. Blødning servostyring linjene utgjør det neste logiske retning å ta.

Bruksanvisning

1 Sjekk brukerhåndboken for den anbefalte væske og kapasiteter.

2 Sørg for at bilen er i "Park" hvis den har en automatisk girkasse, eller i gir med parkeringsbremsen på hvis den har en manuell girkasse.

3 Bruk den lille slangeklemme for å feste en til to føtter klar eller gummi slangen til servostyring pumpe lufteventil. Sette den andre enden av røret inn i en egen beholder stor nok til å fange en liter eller to av fluid. Hvis bilen din ikke har en lufteventilen, kan du koble servostyring returledningen. Det vil være en av to linjer som går til pumpen. Returledningen (den du vil) vil bli festet til pumpen. Det hydrauliske, eller trykkledning bruker beslag og inneholder en gjenget ende. Ikke koble denne linjen.

4 Jekk opp fronten på bilen og støtte den på bukker. Plasser bremseklosser bak bakhjulene. Du må nok klaring under forhjulene for å slå hjul fritt.

5 Åpne lufteventilen delvis, hvis montert. Linjen metoden bør være greit slik det er. Start motoren.

6 Fyll opp servostyring pumpen med væske og fortsette å fylle opp under blødning prosedyren. Ikke la pumpen gå tørr. Hvis væsken er ny og skitt fri, kan man sette enden av røret eller returledningen til høyre i pumpebeholderen i stedet for fangsten beholderen. Væsken vil resirkulere, og du trenger ikke å fylle opp.

7 Snu styrer hele veien til høyre, så til venstre, også referert til som lås for å låse. Gjenta denne handlingen flere ganger mens overvåking av væske for bobler. Hold toppen det opp hvis du bruker fangsten container. Gjenta til du slutter å se luftbobler eller en skummende utseende. Slå av motoren.

8 Fest servostyring returledningen og stram klemmen, eller koble fra og fjerne slangen hvis du brukte lufteventilen metoden.

9 Fyll opp servostyring reservoaret en siste gang og vri rattet lås til å låse tre eller fire ganger. Sjekk væskenivået og etterfyll om nødvendig. Sett på lokket.

10 Senk bilen og ta det for en prøvekjøring. Styringsgruppen skal være glatt og uten støy.

Hint

  • Kast brukte flasker og filler.
  • Bruk en beholder tilegnet fluidtypen som brukes. Hvis du blander ulike typer automotive væsker, kan de forstyrre resirkuleringsprosessen etter at du kvitter deg med dem.
  • Sjekk bilens brukerhåndbok for jack poeng og jack forholdsregler.
  • Følg jack produsentens spesifikasjoner og anbefalinger.
  • Unngå løst hår, klær og smykker ved arbeid i nærheten av motoren eller andre bevegelige deler.
  • Ikke fyll eller fyll i regnet.
  • Ikke søl væske på malte overflater.
  • Ha alltid noen i nærheten når du arbeider på en bil. I tilfelle en ulykke, kan de ringe etter hjelp.