Hvordan Bleed en 1998 Elantra

Hvordan Bleed en 1998 Elantra


1998 Hyundai Elantra har mange komponenter under press. Hydrauliske systemer som for eksempel bremseslanger og overføring bruk væske under trykk for å smøre og drive sine systemer. Kjølesystemet og motoren bruker væsker som varmer opp, utvide og flyte ved hjelp av mekanisk stasjonen. Drivstoffsystemet bruker pumper og støvsugere å transportere drivstoff fra tanken til motoren. Mange systemer i en 1998 Hyundai Elantra kunne luftes for vedlikehold eller reparasjon.

Bruksanvisning

Tømming av olje, frostvæske og Transmission Fluid

1 Løft fronten av kjøretøyet ved hjelp av to bil knekt plassert sikkert under rammen like bak forhjulene brønner. Forbered gulvet for en potensiell rot ved å plassere avis eller papp under bilen.

2 Plasser en automotive væske catcher like foran bunnpannen under motoren. Bunnpannen er en stor rektangulær boks under motorblokken. Fjern den store dreneringspluggen med en pipenøkkel og la oljeutslippet i bilindustrien væskefangeren.

3 Skyv en automotive væske catcher under radiatoren. Finn ut kontakten på baksiden av radiatoren og vri plast hodet med hånden inntil pluggen spretter åpen. La frostvæske å renne inn i fangeren.

4 Finn transakselen bak bunnpannen og motorblokk. Løsne tappepluggen og sørg for overføring væske søl ut i en bil væskefangeren.

Blødning trykket fra drivstoffsystemet

5 Reach inn i midten av baksetet pute for å finne en stropp. Trekk opp på stroppen for å fjerne den bakre seteputen.

6 Bruk en lirke verktøy for å bryte tetningsmasse rundt dekselet drivstoffpumpen. Dekselet er stor, sirkelformet og har en stor ledning som går inn i midten av den.

7 Koble drivstoffpumpen elektriske kontakten fra ledningsnettet ved hjelp av hendene. Det er det eneste ledning som går inn i drivstoffpumpen. Selen har en enkel klipp.

8 Start bilen og vent til motoren til stall. Vri nøkkelen til av-stilling. Trykket i drivstoffsystemet er nå luftet.

Blødning bremseslanger

9 Kontroller at bremsevæskebeholderen er full og luft bremsesystemet ett hjul om gangen. Komme inn i førersetet og trå inn bremsepedalen 10 til 20 ganger mens kjøretøyet er slått av for å frigi vakuum sel i systemet. Løft den bakre delen av kjøretøyet med to bil knekt.

10 Start på høyre bakhjul og finn lufteskrue på bremsen forsamlingen. Det vil være lokalisert hvor bremseledning går inn i hjulsammenstillingen. Bruk en pipe å løsne skruen til der det kan blø veldig enkelt.

11 Plasser en lengde på klart rør i en klar beholder halvveis full av bremsevæske. Løsne lufteskruen og ha en assistent pumpe bremsepedalen helt til du ser luftbobler i det klare glasset av bremsevæske.

12 Sett på lufteskruen fast og jobbe på den andre bakhjulet ved hjelp av samme prosedyre. Flytt til forhjulene når du er ferdig med prosessen med de bakre seg.

Hint

  • Beskytt husdyr. Frostvæske vil forgifte dyr, men dyrene er trukket til sin duft og smak. Hold frostvæske vekk fra kjæledyr, spesielt katter.
  • Vær forsiktig når du tømmer oljen, som det kan være godt over 200 grader hvis motoren ble nylig i gang.
  • Aldri løsne toppen av radiatoren når motoren er varm. Gassene og press kan skade deg.
  • Pass på å holde noen brann eller opplyste gjenstander bort når blødning drivstoffsystemet - de damp er svært brannfarlig.