Hvordan Bi-Wire høyttalere til Yamaha RX-V1

Hvordan Bi-Wire høyttalere til Yamaha RX-V1


Bi-wiring er en type høyttaler tilkobling som to separate tilkoblinger er gjort mellom høyttalerne og forsterkeren. Denne prosessen krever høyttalere med to sett med bindende innlegg på baksiden - en for høye frekvenser og en for lave frekvenser. Det krever også en mottaker som støtter bi-ledninger, slik som Yamaha RX-V1. Fordelen med å ha to aktive forbindelser til høyttalerne er at de høye og lave frekvenser er drevet hver for seg, noe som kan forbedre lydkvaliteten.

Bruksanvisning

1 Koble en lengde på høyttalerledningen til fronthøyttaler En utgang på Yamaha-mottaker. Pass på at du kobler høyttalerledningen riktig foran høyttalerterminalen, så det er både høyre og venstre høyttaler utganger.

2 Koble den andre enden av høyttalerkabel som du brukte i trinn 1 til en av de parene av bindende innlegg på baksiden av høyttalerne. Det spiller ingen rolle hvilke par du koble høyttaleren wire; de kan brukes om hverandre. Merk at noen høyttalere har et lite stykke metall koble parene av bindende innlegg som må fjernes for å aktivere bi-wiring.

3 Koble til en annen lengde på høyttalerledningen til Front Speaker B-terminalen på Yamaha-mottaker.

4 Koble den andre enden av høyttaleren ledning som anvendes i trinn 3 i det andre paret av binding innleggene på baksiden av den samme høyttaler som var koblet til mottakeren i trinn to.

5 Gjenta trinn 1 til 4 for den andre høyttaleren du ønsker å bi-wire.

6 Trykk på "Toggle Speaker B" på Yamaha RX-V1 fjernkontrollen for å aktivere Front Speaker B-koblinger.