Hvordan Beta Test en Android-app

Hvordan Beta Test en Android-app


I likhet med andre deler av programvaren, Android smartphone programmer gå gjennom en "beta-testing" prosess, hvor en begrenset, men likevel stort antall brukere felt-test en uferdig versjon av programvaren på jakt etter insekter. For å delta i en Android-app beta test, alt du vanligvis har å gjøre laste ned betaversjonen av programvaren, installere det på din Android-telefon, og er enige om å rapportere eventuelle feil eller krasjer til utviklingsteamet, slik at de kan ta opp problemer.

Bruksanvisning

1 Besøk hjemmesiden til utvikleren av programmet, eller sjekk "Alpha og Beta Testing" i Android foraene på Androidforums.com/alpha-beta-testing/ for en liste over programmer i utvikling som i dag krever betatestere.

2 Last ned APK-fil som inneholder betaversjonen av programmet og kopiere denne filen til telefonens minnekort. Last ned gratis Apps Installer programmet fra Android Market, hvis du ikke allerede har. Når du kjører dette programmet, vil du kunne velge fra en liste over de APK filer på telefonens minnekort. Velg den du lastet ned for å installere det.

3 Kjør beta app som du gjør med andre app. Bruk den på så mange måter som du kan tenke på, og fortsette å sjekke utviklerens nettsted eller Android-fora for informasjon om hva bestemte aspekter av programmet fortsatt trenger å bli testet. Hvis app krasjer eller på annen måte feil, nøye merke så mange detaljer om svikt som du kan, inkludert hva du gjorde med app da det skjedde, og rapportere dem til utvikleren hjelp uansett system de beskriver på deres nettsted eller fora.