Hvordan beregne kostnadene for en Auto Lease du?

Hvordan beregne kostnadene for en Auto Lease du?


Beregning av kostnadene for en auto lease lar deg beregne din månedlige innbetalinger og total økonomisk forpliktelse før du signerer en kontrakt. Gjør noen undersøkelser for å anslå din leiebetaling før du går til forhandleren kan spare deg for tid og hjelpe deg å avgjøre hvilken bil passer best til dine behov og budsjett. For å tilnærme leiebetaling, må du vite prislappen, salgspris, penger faktor, leieperioden og restverdien av den aktuelle bilen.

Bruksanvisning

1 Beregn restverdi av kjøretøyet. For eksempel, hvis du vurderer en Chevy Malibu med en veiledende pris på $ 22 995 og en restverdi på 60 prosent rest er $ 13,797. Residual er alltid beregnet i forhold til MSRP, eller klistremerke pris, av kjøretøyet.

2 Beregn avskrivning over leieperioden. Avskrivninger er restverdien trekkes fra salgsprisen på bilen. Anta at prisen på bilen i vårt eksempel ble forhandlet ned til $ 21,000. Trekk fra restverdi å komme fram til $ 7203. Dette er avskrivninger, eller verdi, av kjøretøyet du bruker i løpet av leieperioden.

3 Del dette beløpet med varigheten av leieavtalen for å få base månedlig betaling. For vårt eksempel, hvis du tar en 39-måneders leieavtale, dele $ 7203 av 39. Dette gir en base månedlig utbetaling på $ 184,69.

4 Faktor interesse i beregningen. Renter på bilen leieavtaler er uttrykt i penger faktor, noe som tilsvarer renten dividert med 2400. For eksempel betyr en 8,9% april rente til en 0,00371 penger faktor. I eksempelet ovenfor, legger salgspris på bilen ($ 21 000) til restverdien ($ 13,797) og multiplisere resultatet med penger faktor. Summen av salgsprisen og rest er $ 34 797, og da multipliseres med 0,00371 den månedlige renter komponent av betalingen er $ 129,09.

5 Legg den månedlige avskrivninger og månedlige renter å komme frem til basen, før skatt månedlig utbetaling på $ 313,78.

6 Multipliser basen månedlig betaling av staten skattesats. Hvis, for eksempel, ble bilen blir registrert i Michigan, med 6 prosent merverdiavgift, ville du flere $ 313,78 med 6. Den månedlige skatt ville være $ 18,82.

7 Tilsett skatt på $ 18,82 til basen månedlig betaling på $ 313,78, for å få totalt $ 332,60. Dette er den totale månedlige kostnadene av leieavtalen i vårt eksempel, forutsatt ingen forskuddsbetaling.

Hint

  • Denne leieavtalen beregningen inkluderer ikke registreringsavgift og dokumentasjons avgifter som kan bli pålagt av forhandleren. Som disse avgiftene varierer fra staten, må du legge dem til salgsprisen på bilen hvis du ønsker å finansiere dem i den månedlige betalingen. Alternativt kan du betale dem opp foran når du henter din leide bil opp fra forhandleren.