Hvordan beregne Heavy Hail skade på kjøretøy

Hvordan beregne Heavy Hail skade på kjøretøy


Hvis du noen gang har opplevd en haglstorm, vet du kvalmende følelse av å gå utenfor for å inspisere bilen din etter at stormen har passert. Mens du er hjelpeløs å hindre at skaden allerede gjort på bilen din, kan du ta noen skritt for å vurdere skaden og rapportere det til forsikringsselskapet. Heavy hagl skade, når rapportert, kan samle du sårt tiltrengte midler til å hjelpe deg å reparere bilen din så raskt som mulig.

Bruksanvisning

1 Ved hjelp av maskeringstape, skape kvadratmeter deler på bilen din der du mener hagl har forårsaket skade.

2 Finn alle hailstone bulker i hver kvadratmeter delen. Antall bulker i hvert avsnitt er direkte relatert til graden av skaden gjort til bilen din.

3 Ved hjelp av et målebånd, måle diameteren av de store bulker i hvert kvadrat-fot-delen. Store bulker er de bulker lik eller større enn en tomme. Diameteren av bulker forårsaket av hagl vedrører direkte med dybden av dent; jo dypere bulk, jo tyngre skaden.

4 Inspiser hver bulk og ta opp noen maling chipping eller sprekker.

5 Store skader er vanligvis kategorisert etter seks til ti totalt bulker per kvadratfot med ikke mindre enn to store bulker. Maling chipping og frakturer i eller rundt bulker er også gode indikatorer på tunge hagl skade.

Hint

  • Hvis du vil kontrollere skaden gjort til bilen din, ta kontakt med ditt forsikringsselskap representant for å inspisere skadene.
  • Dette overfladisk inspeksjon er bare et estimat og vil ikke garantere deg et beløp av penger fra forsikringsselskapet eller andre steder.