Hvordan beregne et oppgjør figur på en Finansiert bil

Hvordan beregne et oppgjør figur på en Finansiert bil


I dagens økonomi, er mange mennesker opplever at det er klare fordeler fra å betale ned et billån på forhånd i stedet for å betale bare månedlige utbetalinger til slutten av lånet. Selv om billån vanligvis er "faste enkle rente" lån, når gjelden er betalt av, har den som låner en mer positiv på sin kreditt historie. Å ha fornøyde en mellomlang sikt utestående gjeld viser ansvar, integritet og planlegging. Betal din bil lån av tidlig etter at du vet hvordan du skal beregne din egen "oppgjør figuren", også kjent som "payoff verdi."

Bruksanvisning

1 Hvordan beregne et oppgjør figur på en Finansiert bil

Skriv ned "Total Finance Amount" (også kalt "Total beløpet finansieres") fra din tidsplan for betalinger.

2 Hvordan beregne et oppgjør figur på en Finansiert bil


Skriv ned den månedlige betalingsbeløp fra den siste lån kupongen.

3 Hvordan beregne et oppgjør figur på en Finansiert bil


Skriv ned antall dager siden den siste betalingen, hentet fra å bruke en kalender og datoen de sist betalte betaling kupong.

4 Skriv ned estimert daglig betaling ved å dele den månedlige betalingen fra trinn 2 med antall dager i den aktuelle måneden. For eksempel, hvis betalingen var $ 330 per måned i en måned med 30 dager, vil den estimerte daglige betalingen være $ 11.

5 Beregn værende måneds betaling oppdaterte beløp ved å multiplisere estimert daglig betaling fra trinn 4 med antall dager siden den siste betalingen fra trinn 3. For eksempel, hvis du har betalt den 5. i måneden, og i dag er det 10. i måneden, multiplisere 5 (dager siden siste utbetaling) ved 11 (estimert daglig betaling), som gir en estimert utbetaling-to-date på $ 55.

6 Hvordan beregne et oppgjør figur på en Finansiert bil

Beregne den totale rektor betalt ved å beregne summen av "hovedstolen" -kolonnen på timeplanen av betalinger, til og med den siste månedlige betalingen (ignorere "fremtidige" rader på planen av utbetalinger som du ennå ikke har betalt) .

7 Hvordan beregne et oppgjør figur på en Finansiert bil


Beregn Utbetalingen verdi ved hjelp av følgende formel:
(Total beløpet finansieres - Totalt Principal betalt) + Betaling oppdaterte beløp.
For eksempel, hvis lånet er fire måneder gammel, har et samlet beløp Finansiert av $ 30.000, og du har betalt $ 300 rektor per måned i fire måneder ($ 1200 rektor totalt), så din Utbetalingen verdi (antatt) vil være:
($ 30 000 [Total beløpet finansieres] - $ 1200 [Total Principal Betalt]) + $ 55 (Payment-to-date Amt), noe som tilsvarer 28 800 + 55, som gir en estimert Utbetalingen verdi av $ 28 855 som i dag, den 10..

8 Ring institusjonen som finansieres lånet ditt, ved hjelp av telefonnummeret på enten betaling kupong eller planen for betalinger; gi dem lån nummeret, og be dem om eksakt Utbetalingen beløp, etter å ha gitt dem den dag vil du betale ned lånet ditt.

Hint

  • Institusjonen som finansierte lånet ditt kan gi deg nøyaktig Utbetalingen verdi for en bestemt dato.
  • Sammenlign lån institusjonens payoff sitatet til Utbetalingen verdien du beregnet, og bruk alltid gitt av lån institusjon for noen offisiell endelige Utbetalingen beløp.
  • Utbetalingen verdi er nøyaktig bare for den bestemte dagen da regnestykket er basert, eller på hvilke lån institusjon spesifisert.
  • bekrefte alltid payoff verdier med ditt lån institusjon før du sender eller overfører den endelige utbetalingen betaling til institusjonen.