Hvordan Bench Bleed en Master Cylinder i en Ford Taurus

Ford Taurus premiere i 1986 og har vært populært for barnefamilier siden den gang. Dersom det blir nødvendig å erstatte brake master sylinder, sørg for å benk blø det før installasjon. En ny master sylinder er full av luft, som, hvis det tillates i bremselinjene, kan føre til ytterligere bremseproblemer. Du trenger ikke noe spesialutstyr til benk blø og det tar bare ca 10 minutter for noen modell år.

Bruksanvisning

1 Fjern det gamle brake master sylinder fra Ford Taurus. Se etter det opp mot brannmur, bak luftboksen røret og ved siden av spankulere tårn.

2 Sett den nye brake master sylinder i en benk skrustikke eller klemme den til en gammel tabell for å holde det på plass. Sørg for at det er nivået når du strammer skrustikke.

3 Se etter de to beslagene som fulgte med bleed kit og skru dem inn i utløpshullene på siden av Ford Taurus master sylinder; De kan begge være på en side, eller det kan være en på hver side, avhengig av hvilken modell år man eier. Finn de to stykker av rør i settet og sett dem tett inn i beslag.

4 Bøy rørene opp og sette dem inn i reservoaret. Skjær dem, hvis du må, så de sitter med endene om halvveis inn i reservoaret. Klippet dem til kanten av reservoaret, slik at de bli satt og ikke skli; du kan ende opp med luft i systemet og må starte på nytt, hvis du hopper over dette.

5 Hell frisk DOT 3 bremsevæske i reservoaret. Slangene vil strekke seg ned i fluidet, noe som skaper et hydraulisk system. Dette betyr at du ikke trenger å klemme rørene for å unngå å la væsken renne tilbake i hovedsylinderen mens du arbeider.

6 Sett inn skrutrekker inn i Ford Taurus bremse master sylinder og push. Dette flytter stempelet, tvinger bremsevæske inn i sylinderen for å rense luften ut av det. Du vil se bremsevæske resirkulering tilbake til reservoaret, som ikke utgjør en risiko siden du brukte fersk væske.

7 Se etter luftbobler som kommer ut av rørene. Hvis du har klare slanger, vil du se luftbobler som beveger seg gjennom rørene; hvis rørene ikke er gjennomsiktig, se for bobler som kommer ut i fluidet i reservoaret. Noen ganger blø kits kommer med sorte rør, så bør du vurdere å kjøpe klare seg, hvis dette er tilfelle.

8 Holde pumpe stempelet jevnt helt til du ikke lenger ser luftbobler. La slangene i master sylinder, fjerner du det forsiktig fra skrustikke og installere primet sylinder i din Ford Taurus.

Hint

  • Du kan være i stand til å spare penger ved å gjenbruke din gamle bremsevæskebeholderen. Mange master sylindere komme med et nytt reservoar allerede er installert, men hvis ikke, vaske ut den gamle, og pass på å tørke den av helt, og sette det inn nye master sylinder.
  • Hvis du får noen bremsevæske på Ford Taurus, tørk det umiddelbart vekk. Bruk et håndkle med såpe og vann for å unngå å la bremsevæske spiser gjennom lakken.