Hvordan Bench Bleed en Master Cylinder i en Chevy Camaro

Den raske Chevy Camaro ble først introdusert i 1967 og er fortsatt en svært populær muskel bil i dag. Hvis du må skifte bremse master sylinder i Camaro, benk blø den nye før du installerer den for å få den innestengte luften ut av systemet og unngå å tvinge den inn i bremseslanger. Prosessen tar bare ca 10 minutter og disse instruksjonene gjelder for enhver årsmodell.

Bruksanvisning

Klargjør Master Cylinder

1 Avinstallere den gamle master sylinder før du benk blø den nye. Plasseringen av sylinderen varierer litt mellom forskjellige modell år, men generelt, det sitter fremtredende nær førersiden brannmur på Chevy Camaro.

2 Rengjør og gjenbruke gamle bremsevæskebeholderen. Din nye hovedsylinder kan allerede kommet med en, så gjør det som er mest kostnadseffektiv.

3 Plasser den nye Chevy Camaro master sylinder i en skrustikke på arbeidsbenk eller bord. Spenn det godt ned, noe som gjør at det er nivå, slik at det ikke danner luftlommer inne det i løpet av prosessen. Ha bleeder kit hendig.

4 Monter reservoaret på erstatning sylinder, hvis du gjenbruke din gamle, eller hvis du har kjøpt en ny. Hvis din sylinder kom med et reservoar, så er det mest sannsynlig allerede er installert.

5 Finn de to beslagene som fulgte med kit og skru dem inn i uttak på siden av sylinderen. Sett de to lengder av plastrør fra settet til beslagene.

6 Bøy slangene, slik at de tar sikte på bremsevæskebeholderen, deretter klippe dem slik at de vil holde omtrent halvveis ned i den. Clip de to rørene til reservoaret for å holde dem på plass for å sikre at du ikke tillater luften tilbake i systemet.

Benk Luft Master Cylinder

7 Hell frisk DOT 3 bremsevæske inn i Chevy Camaro reservoar; stoppe når du får bare kort av maksimumsstreken. Slangene man vedlagte bør strekke seg ned i væsken for å lage et miniatyr hydraulisk system.

8 Sett skrutrekkeren inn i master sylinder og skyv den mot stempelet for å starte prosessen. Pump stemplet for å presse fluidet gjennom sylinderen og inn i slangene. Væsken vil sykle tilbake til reservoaret, men siden du brukte fersk væske, er det greit.

9 Se etter luftbobler som kommer ut av slangene og deponering i bremsevæske i reservoaret. Holde pumpe til all luft er ute av sylinderen og bobler ikke lenger vises.

10 La slangene i reservoaret og fjerne sylinderen fra skruestikken nøye. Nå er du klar til å installere master sylinder i din Chevy Camaro.

Hint

  • Hvis du ønsker å bruke den gamle bremsevæskebeholderen, rense den ut grundig for å fjerne gammel bremsevæske. Tørk Chevy Camaro reservoar av helt, siden bremsevæske absorberer vann og kan forårsake skade på bremsesystemet.
  • Hvis benk blø kit kom med svart slanger, kan det være lurt å kjøpe klare de å hjelpe deg å se boblene bedre. Sørg for at du får slanger av tilsvarende størrelse.
  • Bremsevæske kan spise bort malingen på Chevy Camaro. Hvis du får noen på bilen, tørke det av med en gang ved hjelp av et håndkle, såpe og vann.
  • Ikke la reservoaret tom, fordi hvis du pumper sylinderen uten bremsevæske i den, vil du sette luft inn i systemet og må starte helt på nytt. Du kan unngå dette ved å fylle reservoaret til riktig nivå når du først begynner.