Hvordan Beats Arbeid med en iPhone

Hvordan Beats Arbeid med en iPhone


IPhone, en mobiltelefon laget av Apple, kommer med et sett hodetelefoner med fjernkontroll og mikrofon, men hvis du foretrekker å bruke tredjeparts hodetelefoner for å lytte til iPhone audio, er ett valg Beats by Dr. Dre merkevare hodetelefoner . Beats er robuste og lette hodetelefonene som arbeider med telefonsamtaler, musikk og video samtaler på iPhone.

bruk

Beats by Dr. Dre hodetelefoner for iPhone plugge inn i hodetelefonkontakten plassert på øvre venstre kant av iPhone, "On / Off" knappen ved siden av. Når du har koblet Beats i enheten, setter du de ørepropper i ørene. Lyd fra folk snakker til deg under telefonsamtaler eller mens du spiller musikk og videoer vil spille gjennom hodetelefonene i stedet for iPhones innebygde høyttaleren.

Control

Kabelen av Beats by Dr. Dre hodetelefoner har en fjernkontroll som kalles Control. Bruk den til å svare på et innkommende anrop uten å måtte plukke opp din iPhone. Du kan også bruke den til å styre lydavspilling, inkludert pause, neste og forrige spor, og volumkontroll. Control kan du også ha en hands-free telefonsamtale, noen praktiske funksjoner når du kjører.

lydkvalitet

Beats gir høy oppløsning lyd gjennom hodetelefonene, med innebygd lyd drivere laget for å presentere dype basslyder og klar representasjon av høyfrekvent lyd. Beats-hodetelefonene har også ørepropper som danner en forsegling å stenge ute ytre støy, slik at du kan bedre høre dine telefonsamtaler, sanger, filmer og videosamtaler.

Kabel

Beats er laget med tøffe kabler laget av Monster lyd teknologiselskap. Kablene er lette og komme med en beskyttende jakke som holder dem fri for floker. De er utformet for å hindre knuter og snerrende som kan oppstå med øretelefon kabler når du dytte dem inn i en lomme eller veske.