Hvordan balansere støpte aluminiumsfelger

Hvordan balansere støpte aluminiumsfelger


Balanserte hjul er nødvendig for en jevn ride. Produsenten balanserer støpt aluminium hjul og dekk montering før du kjøper den med forsiktig spesifikasjoner og installerer dem på bilen mens i forsamlingen. Støpte aluminiumsfelger kan bli ubalansert fra lang tids bruk eller etter at du reparere et punktert dekk. Balanse kjegle kanskje ikke passer inni navet fødte ordentlig eller kanskje bunnen ut etter gang. Driving bilen med hjul som ikke er balansert vil føre til at det å vibrere på rundt 40 km / h, blir mer alvorlig som du nå høyere hastigheter.

Bruksanvisning

1 Sjekk balanserer membran på baksiden av rattet. Standard Avbalanseringsapparater kjegler kanskje ikke passer i navet boringen skal eller kan ha slitt ned og flyttet. Prøv å flytte balansere kjegle rundt med fingeren. Hvis den beveger seg inni navet boringen eller ikke lenger er sentrert, fjern det.

2 Reparere kjegle eller få en ny. Du kan være i stand til å gjenbruke din nåværende balansering kjegle. Det rett og slett trenger å renses for å re-balanse. Hvis det har en liten ripe eller bulk, kan du buff ut ufullkommenhet ved hjelp av et lite bryne. Hvis balansere kjegle er svært korrodert eller har store skader, bør den byttes. Balansering kjegler er kjøpt basert på diameteren av hjulkapselen og navboringen.

3 Før den nye eller reparerte membran på akselen av balanserings maskinen, slik at den konisk nedover side er vendt bort fra maskinen. Plasser hjulet på akselen slik at baksiden av det vender mot maskinen.

4 Plasser vingemutteren på akselen og trekke den opp mot rattet. Pass på at du bruker en vingemutter som har en trykk cup på den for å unngå skader på hjul. Når trykket cup kommer i kontakt med hjulet, skrue for å stramme slik at balansering kjegle glir inn i navet boringen.

5 Sjekk skjermen på balansering maskin for å sørge for at det står at hjulet er nå balansert. Hvis det ikke er det, må du prøve en annen balansering kjegle.