Hvordan balansere nye dekk

Hvordan balansere nye dekk


Vibrasjoner følte mens du kjører over 50 km / h vanligvis skyldes ute av balanse dekk. Det er viktig at hjulene være så nær perfekt balansert som mulig, på grunn av de mange farer som kan følger av deres blir ubalansert. Dekk som ikke er riktig balansert pleier å understreke ulike deler av biler som lagrene og sjokket system. Selv om mange mennesker velger å ha en profesjonell balanse sine hjul, kan det gjøres med et hjem kit og noen grunnleggende bil kunnskap.

Bruksanvisning

1 Demontere gamle hjulvekter. Dette vil spare tid og hodepine mens balansere hjulet.

2 Sentrer dekk og hjul på hjulet balanserer. Gjør dette ved å plassere akselen inn i navet på hjulet. Sørg for at den er så nær perfekt sentrert som mulig før du fester den på plass.

3 Gi hjulet en lett snurr. Den tyngre del av hjulet vil synke til den nedre side mot bakken; mens den lysere siden vil stige til toppen, mens i balanserer. Bruk kritt for å markere den letteste området.

4 Sakte begynner å legge hjulvekter litt under det området du har markert med kritt. Løs dette vektet området til klokken tre posisjonering. La hjulet gå forsiktig. Hvis hjulet holder seg på plass, er det perfekt balansert. Men hvis det faller mot gulvet, fjerne noen vekt inntil balanse er oppnådd. Hvis den stiger opp igjen, legge til flere vekter.

5 Monter hjulet til bilen, noe som gjør at hver brikke er tett montert og trygt.

Hint

  • Hjem balansering vanligvis bare påvirker vertikale vibrasjonsproblemer. For å fjerne vannrette eller sidelengs vibrasjoner er det svært viktig å ha et profesjonelt sett dekkene for deg.
  • Vanligvis vibrasjoner kan bare føles som starter på hastigheter mellom 50-70 mph; som er grunnen til fagfolk vanligvis ser på hvordan en bil kjører på motorvei for å finne ut om dekkene kan være årsaken til vibrasjonene.
  • Hjulvekter kommer i sett størrelser, så det kan være nær umulig å perfekt balansere dekkene. I stedet velger å få dem så nær balansert som du muligens kan få denne begrensningen.
  • Det er viktig at du får riktig skru hver lug mutter tilbake på hjul etter balansering. Løse eller manglende hjulmuttere kan noen ganger føre til fremtidige, mer farlige og damage situasjoner for drivere.