Hvordan balansere fargene på en Projection TV

Når du kjøper en ny projeksjon TV eller flytte det til et annet sted, kan fargene må re-balansert. Color balansering inkluderer justering av fargetone og farge; Imidlertid kan andre innstillinger også forbedre TV seeropplevelse. Mange projeksjon TV-modeller gjør det mulig å gjøre bildets farger mindre eller mer levende. En annen innstilling gjør at du automatisk lysere områdene når flertallet av mørke områder dekker skjermen. Det er verdt å bruke alle de fargeforbedringsverktøy TVen er utstyrt med. Balansere farger på projeksjons TV, og du også vil utfylle rommet der du ser det.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen og trykk deretter på "CH +/- Up / Down" knapper og høydepunkt "Tint" for å endre de røde og grønne fargenivå; "Color" for å gjøre fargene mer dempet eller levende; "Picture" for å endre den svarte nivåer for å gjøre skjermen mørkere eller endre den hvite nivåer for å gjøre skjermen lysere; "Bright" for å endre lysstyrken i bildet uten å justere den svarte eller hvite nivåer; eller "Detaljert" for å endre nivået på skarpe detaljer på skjermen. Trykk på "Vol +/- Venstre / Høyre" for å gjøre justeringer og trykk på "Meny" -knappen for å lagre endringene og avslutte.

2 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen og trykk deretter på "CH +/- Up / Down" knappene og marker "fargetemperatur". Trykk på "Vol + eller- / venstre eller høyre" knappen en gang, og trykk deretter på "CH +/- Up / Down" knappene og velg "Low" til kjedelig fargene eller "High" for å styrke fargene. Trykk på "Meny" -knappen for å lagre endringene og avslutte.

3 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen og trykk deretter på "CH +/- Up / Down" knappene og marker "Color Management". Trykk på "Vol + eller- / Venstre eller Høyre" -knappen én gang, og deretter trykker du på "CH +/- Up / Down" knappene og velg "On" for å sette bleke farger å produsere naturlige fargetoner. Alternativt kan du trykke "Av" for å avbryte denne innstillingen. Trykk på "Meny" -knappen for å lagre endringene og avslutte.

4 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen og trykk deretter på "CH +/- Up / Down" knappene og markere "Dynamic Gamma". Trykk én gang på "Vol + eller- / Venstre eller Høyre" -knappen. Trykk på "CH +/- Up / Down" knappene og velg "På" for å lysne mørke områder når det er mange som vises på skjermen. Detaljene i de mørke områdene vil også bli styrket når denne funksjonen er aktivert. Alternativt kan du trykke "Av" for å avbryte denne innstillingen. Trykk på "Meny" -knappen for å lagre endringene og avslutte.

Hint

  • Balansere farger når du endrer miljø der du ser på TV. For eksempel, hvis du male veggene i rommet en mørkere eller lysere nyanse, hvordan du ser på TV-skjermen i den nye bakgrunnen vil endre seg.
  • Disse trinnene gjelder for JVC projeksjon TV-modeller; men de fleste har lignende trinn. Se i brukerhåndboken for nøyaktige farger balansering trinnene for din bestemt merke og modell projeksjon TV.