Hvordan balansere Auto Wheels

Hvordan balansere Auto Wheels


Ubalanserte dekk kan forårsake vibrasjoner mellom hjul og dekk til bilen din. Denne vibrasjonen blir deretter overført til alle komponentene på bilen din, noe som kan føre til for tidlig slitasje. Det er derfor svært viktig å balansere nye dekk før du setter dem på bilen din, så vel som hver gang dekkene er rotert - vanligvis hver fire til seks tusen miles.

Bruksanvisning

1 Fjern de bevingede muttere på hjulet balanserer som holder hjulet på maskinen. Disse er plassert på de lange skruene på høyre side av maskinen hvis du står foran den.

2 Skyv hjulet, med dekk på den, på maskinen, slik at de lange skruene går gjennom lug mutter hull i midten av hjulet. Skru de bevingede nøtter tilbake på skruene.

3 Snurr hjulet gang på maskinen ved hjelp av håndtaket på høyre side av maskinen. Slipp håndtaket og vente på at maskinen skal enten pip, eller for det digitale displayet på maskinen for å blinke ordet "klar".

4 Spinn dekket igjen ved hjelp av håndtaket på høyre side av maskinen. Sveiv håndtaket opp, slik at dekket vil spinne fritt på maskinen omtrent ti ganger uten å fortsette å rotere håndtaket. Slipp håndtaket.

5 Vent til maskinen å pipe igjen. Les den digitale lese på maskinens display. Denne utlesning er vekten i millimeter for å få dekket fullstendig balansert.

6 Finn et føre dekk vekt som passer til den digitale vekt lesing på maskinen. Klem vekt på utsiden av hjulet med en tang, fôr det opp rett ved siden av den ytre kanten av hjulet i felgen.

7 Skru de bevingede mutrene som holder dekket på dekk balansering maskin. Trekk hjulet ut av maskinen ved å løfte den litt opp slik at hjulet glir av maskinen lett og ikke bli fanget opp på rygger av skruene.

8 Skru de bevingede nøtter tilbake på balanseaksel. Dette vil bidra til å unngå å miste deler av maskinen for neste gangs bruk.