Hvordan avinstallere Venstre foran vindu regulator Motor på 1988 Honda Accord

Honda introduserte Accord i 1976. 1988 Accord var utstyrt med en 2,0-liters i-linje, 4-sylindret motor som var enten forgasser eller drivstoff injisert, og det ble tilbudt med et antall overføringsmuligheter. Vinduet regulator motor på 1988 Accord er plassert inne i dørkarmen, bak det indre dørpanelet. Fjerne regulator motoren krever demontering noen interiør kroppsdeler. Vindus motorer vanligvis trenger å bli fjernet når de har gått dårlig og må byttes ut.

Bruksanvisning

1 Åpne førerdøren av Accord. Fjern døren bryterpanelet fra døren, ved hjelp av en flat skrutrekker til å lirke foran på bryterpanelet ut av døren. Fjern bryterpanelet fra den indre dørpanelet for hånd, men ikke fjern de elektriske kontaktene på baksiden av bryterpanelet.

2 Fjern de fire skruene på bunnen av dørpanelet, midt-montert skruen i døren avtrekker håndtaket og døråpner håndtaket skruen, med en stjerneskrutrekker. Fjern eventuelle plast trykknapper som holder døren panel ved å lirke rundt hele indre dørpanelet med en flat skrutrekker.

3 Trekk dørpanelet opp og inn mot bilen for å fjerne det fra dørkarmen. Skyv vinduet bryterpanelet gjennom døren panel ved å vri den og sender den gjennom døren panel på langs. La bryterpanelet henge mens du fjerner dørpanelet fra Accord.

4 Vri tenningsnøkkelen til "II" eller "Tilbehør" posisjon. Dette er posisjonen der alle dashbordet lysene kommer på, men motoren går ikke rundt. Ikke start bilen for denne prosedyren. Rull førervinduet ned omtrent halvveis ved hjelp av vinduet bryterpanelet, slik at du kan se nederst i vinduet. Hvis vinduet motoren ikke fungerer i det hele tatt, kan du hoppe over dette trinnet og gå til trinn 5.

5 Sett en 1/4-tommers skralle og socket inn i dørkarmen og på krankskruene i bunnen av vindusruten. Det er to bolter på to forskjellige braketter som holder vindusglass til vindus regulator. Glasset må fjernes forut for fjerning av regulatoren motoren. Snu vindusglass festeboltene mot klokken for å fjerne dem fra regulator.

6 Trekk glasset i døren opp og ut av dørkarmen. Sett glasset i døren på passasjersetet i Accord for sikkerhets skyld.

7 Fjern vindu regulator festeboltene fra motoren, ved hjelp av en 1/4-tommers skralle og socket sammen med en 6-tommers forlengelse. Utvidelsen vil gi deg større rekkevidde uten å plassere hendene nær skarpe metallplater av dørkarmen. La vinduet regulator falle til bunnen av dørkarmen når du har fjernet festeboltene.

8 Fjern vinduet motor festeboltene fra dørkarmen ved å skru dem mot klokken med en 1/4-tommers skralle og socket. Fjern vinduet regulator motor med én hånd. Koble ledningsnettet fra baksiden av motoren med den andre hånden ved bare å knipe på kontakten og trekke den fri fra motoren. Fjern motoren fra Accord.