Hvordan avgjøre om du fortsatt trenger en Fastlinje telefon

Har du fortsatt trenger en fasttelefon, eller du bruker mobiltelefonen så mye at fasttelefonen sitter i ditt hus trenger som en antikk på skjermen? Her er hvordan du kan avgjøre om det er endelig tid for å bli kvitt det.

Bruksanvisning

1 Tenk på din mobiltelefon pålitelighet. Har du fortsatt en fasttelefon til å bruke hjemme bare fordi du mobiltelefon "dør" uventet eller avbryter samtaler og til? Det ville være billigere å investere i en ny mobiltelefon eller carrier enn å betale telefonregningen hver måned på en fasttelefon.

2 Sammenligne den månedlige kostnaden for fasttelefon med de månedlige kostnadene for flere minutter på din mobiltelefon. Hvis fasttelefon primære formål er å kutte ned på de minuttene du satt på cella, kan det være billigere å kjøpe flere minutter hver måned, eller bytte til en mer fleksibel plan enn å holde fasttelefon.

3 Shoppe rundt på nettet for celle-leverandører som tilbyr venner og familiepakker. Du kan kutte ned på mengden av minutter du bruker ved å velge en leverandør som lar deg ringe til visse individer gratis.

4 Invester i en billader. Du kan glemme å lade mobiltelefonen ofte og ikke ønsker å være uten kommunikasjon med omverdenen. Kjøp en bil lader og utvikle en vane å lade mobiltelefonen din hver gang du kommer inn i bilen. Hvis lade blekner raskt, få en ny telefon. Enten alternativet er billigere enn fasttelefon.

5 Hold deg til hva du liker. Hvis du ikke kan finne en logisk grunn for å holde fasttelefon, men ikke liker forandring og ikke ønsker å del med det - ikke! Dine penger er ditt til å bruke hvor du vil, og samtaler på fasttelefon er trolig litt klarere likevel.