Hvordan avgjøre Hvilken videokamera er best for meg

Hvordan avgjøre Hvilken videokamera er best for meg


Mens videokameraer har endret seg over årene, flytte fra tunge, klumpete innretninger som krever bånd og snorer til slanke, lommeformat digitale enheter, har formålet vært den samme. Et videokamera bidrar til å bevare minnene. Når du bestemmer hvilken videokamera best passer dine behov, må du vurdere pris, funksjonalitet, brukervennlighet og pålitelighet. Et videokamera kan representere en betydelig investering; Derfor er det viktig å velge en som du kan stole på å fange livets øyeblikk.

Bruksanvisning

1 Bestem hva du vil bruke kameraet til å gjøre. Et videokamera som trengs for å spille inn venner og familie sannsynligvis ikke trenger så mange bjeller som fløyter som et videokamera brukes til forretningsformål. Hvis du velger et videokamera for å skyte video i høy kvalitet, er et HD-kamera må; mens standard definisjon ville sannsynligvis fungere for andre formål når budsjettet er en vurdering. Det er også funksjoner som eksponeringsjustering og ekstern lyd som er nødvendige for videokameraer som brukes for opptak av fotballkamper, familieferier og andre personlige hendelser.

2 Tenk hvor du vil bruke videokameraet. Når du har bestemt hva du skal ta opp, tenke på hvordan du vil ta det opp. For eksempel kan et barns sportsbegivenhet eller on-the-spot intervju med et selskap president være mer praktisk med en mindre videokamera som lett kan gjennomføres. En mindre videokamera kan også fungere bedre for ferier eller andre morsomme sammenkomster. Hvis du fotograferer mye action eller nødt til å sette opp og rive ned raskt, tenk på hvordan du ville praktisk talt oppnå dette med videokameraet.

3 Vær oppmerksom på lagringskapasitet. Avhengig av modell, vil noen videokameraer spille inn bare én til to timer med video. Den slags lagringsplass kan fungere for noen brukere, men andre kan trenge å lagre mange flere timer med opptak. Hvis det er tilfelle, se etter et videokamera med større kapasitet og, om nødvendig, til evnen legge til ekstra minne eller en større kort.

4 Se på prisingen. Et videokamera som er riktig for deg er en som er innenfor din prisklasse. For personlig bruk, kan kvalitetsvideokameraer kjøpes for et par hundre dollar. Når de bestemmer seg et videokamera, også ta hensyn til tilbehør som stativ og mikrofoner som vanligvis trengs med høyere-end videoopptak.

5 Test Drive forskjellige videokameraer og velge en som er lett for deg å bruke. Finne ut hvordan det utfører funksjoner som zoom og fokus, og hvordan du kan ta opp og spille av. Vurdere videokameraets søker. Også se på hvordan du får video fra kameraet til andre utsalgssteder som en datamaskin eller TV. Noen videokameraer har bare noen få kontroller, mens andre har mange flere alternativer. Lek litt med videokameraer i en butikk for å finne en du er komfortabel med å bruke.

6 Sammenligne funksjoner. Når du vet stilen videokamera du trenger, kan det komme ned til valget mellom noen få modeller. Les opp og forskning hvor godt kameraet utfører de funksjonene du trenger mest. Viktigst, se på videokvalitet. For profesjonelle videoer, funksjoner som bildestabilisering og belysning er også viktig og bør sammenlignes.